0
Werken bij Nevi

Vacature communicatieadviseur (32 uur per week)

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur, ervaring in brand management, een afgeronde communicatie opleiding, kun je goed schrijven en ben jij zowel strategisch als hands-on? Reageer dan nu!
Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en borgen van het communicatiebeleid. Je maakt deel uit van een team van 4 collega’s, dat verantwoordelijk is voor de gehele marketing- en communicatiestrategie van Nevi.

Ons aanbod:

Wij bieden je een dynamische werkomgeving bij een informeel bedrijf en een functie die geen dag hetzelfde is! Uiteraard bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit.

Het maximum salaris van deze functie ligt op € 4.300,- per maand bij een 40-urige werkweek. Bij inschaling wordt naar ervaring gekeken.

Wat ga je doen als communicatieadviseur?

 • Je werkt strategieën uit in concrete plannen en draagt zorg voor de implementatie hiervan, waarbij je nauw samenwerkt met in- en externe stakeholders.
 • Vanuit je expertise draag je bij aan ledenwerving en -behoud en het verhogen van de afzet van het aanbod van Nevi opleidingen en trainingen.
 • Je werkt aan de bekendheid, positionering en profilering van het merk Nevi in het maatschappelijk veld en draagt eveneens zorg voor de internal branding.
 • Je stelt campagnes op voor diverse sectoren en voert deze uit, waarbij je met de boodschap en inzet van de middelenmix het doelgroepsegment weet te bereiken en te activeren.
 • Ook schrijf je communicatie-uitingen voor diverse kanalen (blogs, whitepapers, persberichten, artikelen e.d.) en ontwikkel je samen met leveranciers/partners communicatiemiddelen (video’s, infographics, nieuwsbrieven, brochures e.d.).
 • Je hebt vanuit Nevi zitting in de redactie van het inkoopvakblad Deal! en voert de werkzaamheden uit die hieruit voortvloeien.
 • Je werkt en stuurt op resultaten en o.b.v. onderzoek, evaluaties, rapportages en analyses bewaak je de ROI.
 • Je onderhoudt contacten met de pers en media.
 • Je ziet toe op de juiste uitvoering van het corporate identity-beleid en hebt de beeldbank onder je beheer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een ervaren communicatieprofessional, die werkt vanuit zelfstandigheid en eigenaarschap. Je hebt een goede antenne voor wat er binnen en buiten de organisatie leeft en speelt, zoekt de samenwerking op en bent een deskundige gesprekspartner.

 • WO/HBO werk- en denkniveau, met min. een afgeronde communicatie-opleiding op HBO-niveau.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een onderwijsorganisatie of vereniging met een breed klantprofiel (B2B, B2C, leden).
 • Combineert strategisch inzicht met praktische vaardigheden.
 • Je bent flexibel en stressbestendig, hebt overtuigingskracht en schrijft makkelijk.
 • Je bent in staat om inhoudelijke thema’s inhoudelijk te vertalen naar innovatieve communicatievormen, waarbij je opereert vanuit klantbeleving en klantreis.
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet.
 • Zeer computervaardig en ervaring met CMS-systemen.

Reageren?

Herken jij je in deze omschrijving, stuur dan je CV met motivatie naar HR-manager Miranda ten Oever, hrm@nevi.nl, onder vermelding van je naam en de functie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Yvonne Buitenhuis, Manager Marketing & Communicatie, via y.buitenhuis@nevi.nl.

Onderdeel van de selectieprocedure kan een gedragstest zijn.
Kijk op www.nevi.nl voor meer informatie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Nevi

Nevi wil inkoop in Nederland op een hoger niveau brengen en richt zich daarbij zowel op Procurement professionals als op organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, waarbij wij onder meer trainingen en opleidingen (met diploma) aanbieden om dat te realiseren. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen.

Nevi is gevestigd in Zeist. In deze bosrijke omgeving verzorgen wij klassikale trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij in toenemende mate online trainingen en opleidingen aan. Wil jij hier ook aan bijdragen? Wij komen graag met je in contact!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren