Nevi
0
Opleidingen

Nevi 1 Publiek (gestart voor 1-01-2020)

Voor deze opleiding kun je alleen nog inschrijven voor de vervolgmodules. Wil je starten met de opleiding, klik dan hier.
  • Een inkoopproces professioneel organiseren en succesvol uitvoeren
  • Alles over de bedrijfseconomische aspecten die van belang zijn bij het selecteren van leveranciers
  • Je persoonlijke effectiviteit vergroten door vaardigheid in communicatie, onderhandelen en samenwerken

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 5.498,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 4.781,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Nevi 1: dé diepte-investering in je toekomst!

Deze opleiding is een begrip bij inkoopprofessionals en werkgevers. In het bedrijfsleven zijn dynamiek en complexiteit de afgelopen decennia sterk toegenomen. Bedrijven besteden steeds meer uit, zelfs werkzaamheden die tot voor kort werden aangemerkt als kernactiviteiten. Een inkoopquote van 70% is geen uitzondering meer. Daarmee zijn de eisen die aan de moderne inkoopprofessional worden gesteld aanzienlijk toegenomen.

Inkoop in de (semi)publieke sector is sterk in beweging. Overheidsorganisaties realiseren zich dat ze een behoorlijke inkoopkracht hebben. Die kracht kunnen ze aanwenden in het belang van de maatschappij. Daarbij komt dat de overheidsinkoper zich heeft te houden aan de aanbestedingswetgeving. Je moet rechtmatig handelen en hebt de taak om maatschappelijke doelen te realiseren, denk aan verduurzaming en innovatie, en aan het creëren van faire kansen voor het MKB. Er worden dus hoge eisen aan je gesteld.

De opleiding Nevi 1 is toegesneden op die eisen. Met deze opleiding leg je een stevig fundament onder je loopbaan waarop je verder kunt bouwen. Je verwerft zowel de essentiële inkoopkennis als de persoonlijke vaardigheden die voor jou als inkoopprofessional van belang zijn. Met het diploma Nevi 1 op zak geef je succesvol invulling aan een operationele of tactische inkoopbaan!

Voor wie is de opleiding Nevi 1 geschikt?

Werk je op een inkoop- of aanbestedingsafdeling? Of bereid je je voor op een inkoop- of aanbestedingsfunctie? Of werk je al als junior of medior inkoper? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Bedrijfseconomische aspecten van inkoop

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Onderhandelen

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Persoonlijke effectiviteit 1

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Veelgestelde vragen

De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk de examens voor Nevi 1 Publiek.
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
De module Persoonlijke effectiviteit wordt afgesloten met een reflectieverslag. De module Onderhandelen wordt afgesloten met een reflectieverslag en een digitaal examen. Voor de overige modules geldt online toetsing.
Je start de opleiding met de basismodule Inkoopproces privaat deel 1 en deel 2 óf Inkoopproces publiek deel 1 en 2. Daarna kies je zelf in welke volgorde je de verdiepende modules volgt.

Voor deze opleiding kun je vrijstellingen aanvragen. Lees meer over vrijstellingen

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi Medewerker Inkoop en Logistiek, havo, mbo of een vergelijkbaar niveau door werkervaring is gewenst.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Nevi 1 Publiek (gestart voor 1-01-2020)

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren