Nevi
0
Trainingen

E-learnings

In deze bijzondere tijden verandert de manier van leren en ontwikkelen. Met deze e-learnings helpen we je om vanuit huis gewoon verder te blijven leren.

E-learning aanbod

We zijn meer thuis in deze onzekere tijden en moeten er samen het beste van maken. Daarom biedt Nevi met internationale ontwikkelingspartner Procurement Academy voor een lage prijs  solide e-learning masterclasses aan. Volledig online en on demand! Met een studieduur tussen de 3 en 7 uur vergroot je efficiënt, plaats- en tijdonafhankelijk je kennis over actuele inkooponderwerpen. Na je inschrijving krijg je binnen 2 werkdagen toegang tot het online lesmateriaal. Hierna heb je 3 maanden de tijd om on demand de e-learning te volgen.

Let op: De e-learnings zijn volledig in het Engels.

Master- en miniclasses

We hebben masterclasses en miniclasses in ons aanbod. Het verschil tussen de master- en miniclass zit hem in de tijd die je eraan kwijt bent. Met een masterclass ben je ongeveer 6 uur bezig. De miniclass duurt ongeveer 3 uur. Je doorloopt een masterclass of miniclass helemaal zelfstandig en in het tempo dat jou uitkomt.

Alle masterclasses zijn opgebouwd uit courses, microlearnings en simulaties. In de courses wordt je door middel van video’s over herkenbare en praktische voorbeelden meegenomen door de theorie. In de microlearnings voer je een korte opdracht uit en doe je snel nieuwe inzichten op. In de simulaties pas je het geleerde toe. De miniclasses zijn volledig uit courses opgebouwd.

Kosten

Een masterclass kost € 199 (excl. btw) per stuk. Een miniclass kost € 90 (excl. btw). De verschillende e-learnings zijn los van elkaar te boeken. Afhankelijk van het onderwerp kun je dus nagaan wat voor jou interessant is en waar je jezelf in wilt ontwikkelen. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. 

Voorbeelden uit e-learnings

Om je een indruk te geven hoe de e-learnings eruit zien, vind je hieronder drie voorbeelden van een onderdeel uit een course:

De datum heeft betrekking op het moment waarop dit aanbod afloopt. Je kunt de datum verder negeren.
Zodra je jezelf inschrijft krijg je binnen 2 werkdagen toegang tot de materialen.
Nee, de cursist doorloopt online en zelfstandig lesstof.
De e-learnings zijn alleen in het Engels beschikbaar.
De e-learning kan worden afgenomen via een digitaal leerplatform. Vanaf het moment dat je toegang hebt tot de e-learning kan je 3 maanden on demand de materialen raadplegen.
De lesstof bestaat uit vooraf opgenomen videoinstructies, simulaties en korte oefeningen. 

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren