Nevi
0
Opleidingen & trainingen

Wat is je persoonlijke kracht?

Als inkoop, contract-, of supplymanager weet je als geen ander dat trends en ontwikkelingen zich binnen je vakgebied in een hoog tempo opvolgen. Op basis van ervaring ben je in staat je in deze dynamische omgeving veranderingen in te zetten en anderen mee te krijgen. Maar hoe kun je nog meer impact maken?

 

"Wanneer je met inkopen impact wilt maken, vraagt dat om zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en mensenkennis. Hoe effectiever je je talenten en kwaliteiten weet in te zetten, hoe succesvoller en energieker je bent."

 

Wat is persoonlijke kracht?

Persoonlijke kracht is de kracht die je in je hebt. Deze kracht komt voort uit jouw drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities. Het maakt je je tot wie en wat je bent. Of je nu de stap naar inkoopmanager wilt maken, vanuit een andere managementfunctie het inkoopvak wilt instappen of al jarenlang als inkoopmanager aan de slag bent, als persoon is het belangrijk dat je in ontwikkeling blijft.

Waarom handelen vanuit je persoonlijke kracht?

Wanneer je met inkopen impact wilt maken, vraagt dat om zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en mensenkennis. Handelen vanuit je persoonlijke kracht houdt in dat je bewust bent van je talenten en kwaliteiten. Deze zet je zo goed mogelijk in om je doelen te bereiken. Daarbij maak je weloverwogen keuzes. Hoe effectiever je je talenten en kwaliteiten weet in te zetten, hoe succesvoller en energieker je bent. 

Nevi Executive Programma’s

Als inkoop, supply of contractmanager ben je nooit uitgeleerd. Je talenten en kwaliteiten komen grotendeels tot stand door enerzijds je inkoop- en managementkennis te verbreden en anderzijds door je ‘soft skills’ verder te ontwikkelen. Speciaal voor het hoger management en andere hoger opgeleiden met managementambities heeft Nevi een drietal Executive Programma’s samengesteld. In deze programma’s slaan we de brug tussen de ontwikkelingen binnen inkoop en supply management, bedrijfskundige kennis en persoonlijk leiderschap. Vanuit deze basis stimuleren we je om een integrale blik op je organisatie te vormen. Persoonlijke effectiviteit en leiderschap hebben hierin een belangrijke rol. 

Een aantal topdocenten van diverse universiteiten en hogescholen, experts uit het werkveld en zeer ervaren trainers hebben zich aan Nevi verbonden om jou verder te helpen in je verdere ontwikkeling. Thema’s als strategisch management, ketenmanagement, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit komen uitgebreid aan bod. 

Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. We zetten ons al 65 jaar lang in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan branche erkende opleidingen. Wil je weten welke Nevi Executive Programma het beste aansluit op je ontwikkelwensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend studieadvies of kom naar een (online) informatiebijeenkomst.


Krijg advies dat past bij jouw persoonlijke kracht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn actief.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren