Nevi
0
Opleidingen & trainingen

Inkopen met impact

Als inkoopprofessional wil je graag impact maken en je volgende carrièrestap zetten. Daarom is het belangrijk om te blijven leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo haal je meer voldoening uit je werk en bouw je volop aan je carrière.

 

"Waar een inkoopprofessional vroeger vooral bezig was met onderhandelen over de beste prijs, is hij nu veel bewuster bezig met kwaliteit, samenwerken met flexibele partners en risico’s inschatten."

 

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden en competenties werkt. Door steeds bewuster te worden van je talenten en interesses, krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je ambities zijn en hoe je deze wilt bereiken. 

Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Het is aangetoond dat mensen die actief aan hun persoonlijke ontwikkeling werken gelukkiger en succesvoller zijn. En hoewel het proces om jezelf te verbeteren vaak niet gemakkelijk is, levert het je ook veel op. Je zit lekkerder in je vel, je groeit binnen je vakgebied en je weet steeds beter wat je in je carrière wilt bereiken. 

Hoe werk je aan je persoonlijke ontwikkeling?

Zoals vele wegen naar Rome leiden, zo zijn er ook vele manieren waarop je met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag kunt gaan. Welke manier het beste bij jou past, is heel persoonlijk. Hieronder zetten we een aantal tips voor je op een rij: 


Een gezonde werk-privé balans is een belangrijk onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Je bent het grootste deel van de dag aan het werk en daarom is het belangrijk dat je genoeg voldoening uit je werk haalt. Naast hard werken, heb je ook tijd voor ontspanning nodig; tijdens het werk maar ook daarbuiten. Neem daarom voldoende rust om je batterij weer op te laden.
Als inkoopprofessional weet je als geen ander hoe snel de trends en ontwikkelingen zich binnen het vak van inkoop, contract- en supply management opvolgen. Dus wil je hogerop komen, meer verantwoordelijkheid of een nieuwe baan? Voor je volgende carrièrestap is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft. Nevi kan je hierbij helpen. Via ons online platform Inside Procurement kom je eenvoudig in contact met vakgenoten; je kunt je vrijblijvend abonneren op één van de Nevi nieuwsbrieven en je kunt veel informatie vinden op onze kennispagina en in het Nevi Kennislab. Ontvang onze nieuwsbrief

Als inkoopprofessional ben je nooit uitgeleerd. Het is belangrijk dat je niet stil komt te staan in je ontwikkeling. Door nieuwe vaardigheden te leren die bij je ambities passen, blijf je aan je carrière werken. Met een Nevi opleiding werk je zowel aan je vakkennis als aan je persoonlijke ontwikkeling.  Wist je dat Nevi hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management is? We zetten ons al 65 jaar lang in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan branche erkende opleidingen. Wil je weten wat voor jou de beste opleiding is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend studieadvies of kom naar een (online) informatiebijeenkomst.

Kom naar de online informatie- bijeenkomst en krijg persoonlijk advies dat past bij jouw ambitie

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn actief.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren