Toelatingsprocedure Nevi 2

Voor inkopers met een HBO/ WO– diploma, die niet van plan zijn om het Professional NEVI 1 diploma te halen en momenteel minimaal 1 jaar werkzaam zijn in een relevante inkoopfunctie.

Wat leer je?

Toelating tot Expert - NEVI 2

Om toegelaten te worden tot de toelatingsprocedure dien je te voldoen aan de volgende eisen:

Behaald erkend Nederlands HBO en/of WO diploma - hiervoor geldt geen geldigheidsduur. Zie ‘Hoe start ik het toelatingsproces’ voor diplomavereisten. 

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een relevante inkoopfunctie* direct voorafgaand aan het verzoek voor deelname aan de toelatingsprocedure.

*) relevante inkoopfunctie:

Uit de huidige functie- en taakomschrijving moet aantoonbaar zijn dat:

  • Inkopen de hoofdactiviteit van de functie is
  • Privaat: in functieomschrijving moet duidelijk af te leiden zijn dat kandidaat minimaal het uitvoeren van een standaard inkoopproces voor een niet complexe productgroep als taakstelling heeft
  • Publiek: in functieomschrijving moet duidelijk af te leiden zijn dat kandidaat minimaal het uitvoeren van een meervoudig onderhandse aanbesteding als taakstelling heeft

Prijs

De toelatingsprocedure omvat zelfstudiemateriaal, twee klassikale contactdagen, schriftelijke toelatingstoets en de mogelijkheid van een herkansing.

€  995 NEVI leden (exclusief btw)

€ 1144 niet leden (exclusief btw)

Hoe start ik het toelatingsproces?

Je kunt je via de link onderaan de pagina voor de toelatingsprocedure aanmelden. Je ontvangt vervolgens een email van ons met het verzoek om enkele documenten naar ons te sturen, zodat wij kunnen beoordelen of je voldoet aan de toelatingseisen.

Wat hebben wij nodig?

  • Kopie van je huidige functie- en taakomschrijving, ondertekend door je leidinggevende met een stempel van je organisatie of op briefpapier van je organisatie
  • Een gewaarmerkte kopie van je Nederlandse HBO/WO diploma met cijferlijst of uittreksel uit het DUO register

Programma

Het programma bestaat voor een groot deel uit zelfstudie (ca 60-80 uur) op basis waarvan je je de studiestof eigen dient te maken. Er zijn twee klassikale contactdagen waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen.

In het planningsoverzicht staan twee data:

Contactdag 1: Inkoopproces deel 1

Contactdag 2: Inkoopproces deel 2 en Bedrijfseconomische aspecten

Online toetsing en inzage

Het programma wordt afgerond met een online toets op een door jou gekozen moment op een door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land. Lees meer over online toetsing en inzage.

Na de laatste contactdag heb je 3 maanden de tijd om de toelatingstoets te halen. Als je niet in een keer slaagt, heb je binnen deze termijn één herkansingsmogelijkheid. 

Let op! De toelatingstoets leidt niet tot het diploma Professional NEVI 1 of certificaten of vrijstellingen voor modules uit NEVI vakopleidingen.

Geldigheidsduur toelatingstoets

Een met goed gevolg afgelegde toelatingstoets biedt je de mogelijkheid om gedurende 12 maanden in te stromen in de opleiding Expert NEVI 2 Privaat of Publiek. Na deze 12 maanden vervalt deze mogelijkheid.

 

Toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat

Ben je niet in het bezit van een diploma Professional Privaat - NEVI 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Expert NEVI 2 te starten met de opleiding Expert NEVI 2. In korte tijd spijker je de essentiële basiskennis bij die de basis vormt voor een succesvolle start van de Expert Privaat - NEVI 2 opleiding.

De toelatingsprocedure bestaat uit twee intensieve lesdagen en een afsluitende (kennis)toets. Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Expert - NEVI 2 (Privaat en Publiek).

Let op! De toelatingstoets leidt niet tot het diploma Professional NEVI 1 of certificaten of vrijstellingen voor modules uit NEVI vakopleidingen.

 

Toelatingsprocedure Nevi 2 Publiek

Ben je niet in het bezit van een diploma Professional - NEVI 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Expert Publiek - NEVI 2 te starten met de opleiding Expert Publiek - NEVI 2.

De toelatingsprocedure bestaat uit twee intensieve lesdagen en een afsluitende (kennis) toets. Na het succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Expert Publiek - NEVI 2.

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Expert - NEVI 2 (Privaat en Publiek).

Let op! De toelatingstoets leidt niet tot het diploma Professional NEVI 1 of certificaten of vrijstellingen voor modules uit NEVI vakopleidingen.

Praktische informatie

NEVI basic

€ 1.144,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 995,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700