Nieuwe trainingen bij NEVI

26 Februari 2019

NEVI heeft een groot aantal nieuwe trainingen in haar portfolio. Van Design Thinking en Onderhandelen tot Aanbestedingswet. Wil je jezelf in een korte tijd bijspijkeren op een specifiek onderwerp? Misschien is één van onze nieuwe trainingen dan wat voor jou! Bekijk hier het volledige opleidings- en trainingsaanbod

zet jij de volgende stap in professionele inkoop: Blockchain | Design thinking | Aanbestedingswet?

Hieronder lichten we een aantal nieuwe trainingen voor je uit:

Design Thinking voor Procurement - 2,5 daagse training

Design Thinking als methodiek om innovatie, creativiteit en waardecreatie binnen de keten en voor de business te bewerkstelligen. Leer om design thinking toe te passen bij procurement vraagstukken. 

Inkoopsamenwerking in de zorg - 2,5 daagse training

Meer handen en voeten geven aan inkoopsamenwerking? Deze training heeft als doel om inkopers in de zorg concrete handvatten aan te reiken op het gebied van inkoopsamenwerking.

Aanbestedingswet Refresher - 1 daagse training

In deze training herontdek je de grenzen van de Aanbestedingswet. In aanvulling op je ervaring krijg je een refresher over correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers. 

Absolute beoordelingsmodellen opstellen - 1 daagse training

In de training Absolute beoordelingsmodellen opstellen leer je wanneer je welke gunningsmethoden en absolute scoremethoden het beste toe kunt passen. 

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen - 2 daagse training

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en Invloed bij Onderhandelingen perfect voor jou!

Vested Executive Education Course - 3 daagse training

The Vested approach turns traditional buyer-supplier relationships on their head – creating a highly collaborative, purpose built relationship. Read more

Collaborative Contracting - 2 daagse training

Strategic relationships require strategic contracts enabling you to go beyond “Getting to Yes”, and moving forward to a new negotiation paradigm that allows you to “Get to We”. Read more.

Meer informatie

Lukt het niet om een keuze te maken? Bekijk dan onze opleidingsbrochure of maak gebruik van de studiewijzer. Voor persoonlijk advies kun je ons bereiken via de chat op de website of bellen (088) 33 00 700. Of bezoek onze informatieavond op 21 maart in Zoetermeer of op 28 mei in Utrecht.