Nevi
0
Nieuws

Samenwerken na corona!

Artikel 3 minuten juni 2021

Ton van Geijlswijk praat je maandelijks bij over het inkoopnieuws in de zorg.

Samenwerken na corona!

Dat inkoopsamenwerking belangrijk is, is voor ons inkoopprofessionals geen verrassing. Maar dit besef heeft ook andere beroepen bereikt. Kijk hieronder waar Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, stilstaat bij inkoopsamenwerking tijdens de pandemie.

Diederik Gommers heeft nog meer belangrijke dingen tegen ons gezegd, die krijg je te zien tijdens ons interactieve webinar 'Inkoopsamenwerking in de zorg: nu meer dan ooit' op 24 juni! Ook Rob van der Kolk, voormalig coördinator van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen, deelt zijn ervaringen. 

Meld je aan

Wil je meedoen aan het webinar via de livestream vanuit het Werkcafé van Nevi’s House of Procurement in Zeist? Lees hier meer informatie en schrijf je direct in. Na je aanmelding ontvang je een korte vragenlijst om het programma maximaal te laten aansluiten op jouw behoefte! 

Uit de reacties tot nu toe is de conclusie dat we het programma moeten laten aansluiten bij de ervaringsdeskundige én de starter die wil gaan beginnen met inkoopsamenwerking in de zorg. En het moet interessant zijn voor de care en cure. Het gaat ons zeker lukken om voor de verschillende doelgroepen een interessant programma neer te zetten.  

Benieuwd welke interessante (inkoop)informatie voor de zorg afgelopen maand is gepubliceerd? Hieronder vind je mijn selectie. Ik wens je veel lees, luister én kijkplezier!

Vragen of ideeën? Mail me dan via t.vangeijlswijk@nevi.nl 

Blijf gezond!

Deel deze blog met anderen!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren