Afscheid Arjan van Weele met symposium en koninklijke onderscheiding

04 December 2018

"Ook ik ben door Arjan geïnfecteerd met het inkoopvirus." Een veelgehoorde uitspraak tijdens het symposium dat voorafgaand aan de afscheidsrede van Arjan was georganiseerd. Een symposium op de Technische Universiteit Eindhoven onder leiding van hoogleraar Frank Rozemeijer waar jong en oud(er), leerling en meester, gebroederlijk bijeen het rijke oeuvre van Arjan voorgeschoteld kregen door verschillende sprekers en interactieve sessies. Variërend van Arjan's eerste promovendus tot zijn laatste en van (oud-)CPO's en oud-studenten tot een special guest uit Zweden. 

Afscheidsrede Inkoop is een vak... of toch niet?

Het officiële programma startte met een indrukwekkende entree van mannen en vrouwen in toga's waarna Arjan plaatsnam achter het katheder voor zijn afscheidsrede "Inkoop is een vak... of toch niet?". Bevlogen, goed voorbereid en kritisch zoals we hem kennen. Na afloop ontving Arjan uit handen van hoogleraar Finn Wynstra het Liber Amicorum en uit handen van NEVI-voorzitter Siep Eilander de Deal!-special Arjan!. De grootste verrassing kwam toen de burgemeester van de gemeente Stichtse Vecht het podium op kwam om hem een koninklijke onderscheiding op te spelden. Met een lange staande ovatie en een emotioneel afscheidswoord eindigde de ceremonie en konden in meer informele setting de vele felicitaties in ontvangst worden genomen. 

Bekijk de afscheidsrede van Arjan van Weele (1ste item)

   
De speciale editie van de Arjan! is op te vragen bij NEVI. Stuur een mailtje met NAW-gegevens naar mc@nevi.nl.
 
Leden van NEVI kunnen ook een exemplaar van het Liber Amicorum toegestuurd krijgen. Vermeld dan naast NAW-gegevens ook je NEVI nummer in een mailtje naar mc@nevi.nl. Let wel, de voorraad is beperkt, op = op.