Nevi
0

Prijzen

Nevi-leden

Voor leden van Nevi bedragen de kosten 249,00 euro. Deze prijs is inclusief lunch, walking dinner en drankjes. Exclusief btw. 

Geen Nevi-lid?

Voor niet-leden bedragen de kosten 399,00 euro. Een lidmaatschap biedt vele voordelen. En je hebt het er zo uit als je onze evenementen bezoekt, fysiek of online. Bekijk hier het lidmaatschap

Heb jij een persoonlijke kortingscode ontvangen? 

Kies bij het aanmelden bij “Factuurgegevens” voor “Factuur op naam van bedrijf”. Vervolgens kun je bij het veld “Order referentie/kortingscode” je persoonlijke kortingscode invoeren. Wij verwerken de korting handmatig in ons systeem. Het klopt dat je nog geen aangepaste prijs ziet in je winkelmandje of in de automatische bevestigingsmail. Wil je zelf de factuur betalen? Kies dan ook voor “Factuur op naam van bedrijf” maar vul hier je eigen persoonlijke gegevens en kortingscode in.

Introducees

Heb je iemand die je wilt introduceren? Dat kan, introducees zijn van harte welkom! 

Je kunt als lid eenmalig en maximaal 1 stakeholder, leverancier, collega of leidinggevende meenemen die (nog) geen lid is van Nevi. Dit is mogelijk voor de Nevi-ledenprijs zodat zij kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Stuur een e-mail naar evenementen@nevi.nl met daarin het e-mailadres van je gast o.v.v. 'introducee CMD2022'. Vervolgens kan je introducee zich ook via de website aanmelden en zullen wij de Nevi-ledenprijs verwerken. 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze Evenementenservice via (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl..

Verhinderd?

Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met Nevi Ledenservice: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van Nevi van toepassing. Annulering van deelname van dit congres is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail gedaan wordt. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht;
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht;
  • Binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd.

Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren