Nevi
0
Examens

Persoonlijke effectiviteit 1

Examen Persoonlijke effectiviteit 1 van de opleiding Nevi 1 test jouw sociale vaardigheden op operationeel en tactisch niveau.

Over dit examen

Aantal plekken
9999
Prijs
€ 230,00 excl. btw

Dit examen bestaat uit portfolio-opdrachten en een eindreflectie-opdracht. In de leeromgeving van dit examen vind je meer informatie over: 

  • De examenstof 
  • ​Welke hulpmiddelen je mag gebruiken 
  • Type examen 
  • De uiterste inleverdatum

Aanmelden 

Je meldt je aan voor het examen via de oranje bestelknop. Het examen komt dan in het winkelmandje. Als je wil, kan je meerdere examens tegelijk bestellen. Na aanmelding ontvang je van Teletoets per e-mail een weblink naar het reserveringssysteem. Hier kun je een datum, tijdstip en locatie voor het examen reserveren.  

Portfolio-opdrachten 

Bij de modules Onderhandelen en Persoonlijke effectiviteit - 1 maak je voorafgaand aan de workshops voorbereidende portfolio-opdrachten. Zorg dat je hier op tijd mee begint.  

Reflectieverslag 

Bij de module Persoonlijke effectiviteit - 1 vormen de portfolio-opdrachten en de eindreflectie-opdracht samen jouw reflectieverslag. Het reflectieverslag lever je uiterlijk 2 weken na de laatste workshop in.  

Examenreglement 

Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer

Klachten en feedback 

Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Mail dan naar feedback@nevi.nl.  

Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep

Persoonlijke effectiviteit 1

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren