Opleiding Contract- en Leveranciersmanagement

De opleiding wordt afgerond met het schrijven van een verbeterplan. Bij een voldoende resultaat ontvang je het branche-erkende NEVI diploma.

Je ontvangt een diploma als:

je voor het verbeterplan ten minste het cijfer 5,5 hebt behaald

In het verbeterplan toon je aan dat je beschikt over de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn om uitdagingen op het gebied van contract- en leveranciersmanagement te vertalen naar een gefundeerd en implementeerbaar plan van aanpak voor je eigen organisatie.

Na het behalen van het verbeterplan ontvang je het NEVI diploma Opleiding Contract- en Leveranciersmanagement.

Praktische informatie

Aanmelden
Je bent automatisch ingeschreven voor het examen zodra je aanmelding voor de opleiding is verwerkt. Je hoeft je dus niet apart voor het examen aan te melden. Het examen is inbegrepen bij de opleidingsprijs.

Verbeterplan
Je schrijft een verbeterplan over een probleem of uitdaging op het gebied van contract- en leveranciersmanagement binnen jouw praktijk. Het verbeterplan lever je uiterlijk 7 weken na de laatste lesdag in.

Herkansing
Mocht je onverhoopt een onvoldoende resultaat voor het verbeterplan behalen, dan kun je jezelf aanmelden voor een herkansing door een e-mail te sturen aan examens@nevi.nl. De kosten van een herkansing zijn niet inbegrepen bij de opleidingsprijs. Je ontvangt ongeveer 2 weken na aanmelding een factuur.

Examenreglement
Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer.

Klachten en feedback
Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700