NEVI - Medewerker Inkoop en Logistiek

De opleiding NEVI - Medewerker Inkoop en Logistiek maakt gebruik van online examens op locatie. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende NEVI diploma. 

Je ontvangt een diploma als:

je voor beide examens ten minste het cijfer 5,5 hebt behaald
je de voldoende examenresultaten binnen 24 maanden behaalt

De opleiding NEVI - Medewerker Inkoop en Logistiek bestaat uit twee online examens op locatie. Na het behalen van beide examens ontvang je het diploma NEVI - Medewerker Inkoop en Logistiek.

Praktische informatie

Online toetsing
Online toetsing wil zeggen dat je op een door jou gekozen moment examen kunt doen op de door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land. 

Meer informatie over online toetsing

Aanmelden
Aanmelden voor het examen kan via de rode inschrijfknop op deze pagina. Na aanmelding ontvang je per e-mail een link waarmee je het examen definitief kunt inplannen. Je kunt dan zelf de datum, tijd en plaats bepalen.

Examenreglement
Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer.

Klachten en feedback
Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

NEVI basic

€ 460,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 460,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700