Expert Publiek - NEVI 2

De opleiding Expert Publiek - NEVI 2 maakt gebruik van verschillende examenvormen. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende NEVI diploma. 

Je ontvangt een diploma als:

je in het bezit bent van het Professional Publiek - NEVI 1 diploma of een voldoende resultaat hebt behaald voor de Toelatingstoets Expert publiek - NEVI 2
je voor de examens van de basismodule en 2 keuzemodules ten minste het cijfer 5,5 behaalt
je de examens binnen 4 jaar met goed gevolg hebt afgelegd
je voldoet aan de aanwezigheidsplicht bij de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen

Per module geldt de volgende examenvorm:

  • Basismodule Inkoop en aanbesteden in de publieke sector - deel 1: online examen op locatie
  • Basismodule Inkoop en aanbesteden in de publieke sector - deel 2: schriftelijk examen
  • Keuzemodule Project- en risicomanagement bij complexe aanbestedingen: schriftelijk examen
  • Keuzemodule Persoonlijke effectiviteit en groei: reflectieverslag
  • Keuzemodule Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen: reflectieverslag

Je start met de basismodules Inkoop en aanbesteden in de publieke sector deel 1 en deel 2. Daarna kies je twee van de beschikbare keuzemodules. Voor de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen geldt een aanwezigheidsplicht. 

Na ieder voldoende resultaat voor een module volgt een certificaat. Na het behalen van alle examens ontvang je het diploma Expert publiek - NEVI 2.  

Praktische informatie

Aanmelden
Aanmelden voor de examens kan via de rode inschrijfknop op deze pagina. Na aanmelding voor een online examen ontvang je per e-mail een link waarmee je het examen definitief kunt inplannen. Je kunt dan zelf de datum, tijd en plaats bepalen.

Online toetsing 
Online toetsing wil zeggen dat je op een door jou gekozen moment examen kunt doen op de door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land. 

Meer informatie over online toetsing.

Schriftelijke examens
De schriftelijke examens worden periodiek afgenomen op een locatie in de omgeving van Utrecht.

Examenrooster 2017-2018

Reflectieverslag
Het reflectieverslag voor de de keuzemodule Persoonlijke effectiviteit en groei lever je uiterlijk 6 weken na de laatste lesdag in. Het reflectieverslag voor de keuzemodule Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen lever je uiterlijk 2 weken na de laatste lesdag in.

Aanwezigheid
Voor de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen geldt een verplichte aanwezigheid bij de lessen. Je kunt per module één gemiste les inhalen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met ons Klant Contact Center 088 3300700

Examenreglement
Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer.

Klachten en feedback
Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

NEVI basic

€ 1.220,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.220,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700