Expert - NEVI 2

De opleiding Expert - NEVI 2 maakt gebruik van schriftelijke tentamens én een afsluitende praktijk- opdracht. Na ieder succesvol behaald tentamen volgt een certificaat. Na afronding van tentamens ontvangt u het diploma Expert - NEVI 2.

Voor dit diploma dient u:

in het bezit te zijn van het diploma Professional - NEVI 1, dan wel geldige vrijstelling toekenningen voor de tentamens behorend bij Professional - NEVI 1, of de toelatingsprocedure Expert NEVI 2
een met een voldoende beoordeelde praktijkopdracht te hebben
de modules met goed gevolg afgelegd te hebben binnen de daartoe gestelde termijn van 4 jaar
te voldoen aan de aanwezigheidsplicht bij de module Persoonlijke effectiviteit
te voldoen aan de aanwezigheidsplicht bij de module Fact Based Negotiation (2 workshopdagen)

Aanwezigheid

Voor de module Persoonlijke Effectiviteit en de module Fact Based Negotiation geldt een 100% verplichte aanwezigheid op alle lesdagen. Bij afwezigheid dient de lesdag ingehaald te worden. Hiervoor bestaan beperkte mogelijkheden en worden kosten in rekening gebracht. Wanneer meer dan 1 lesdag gemist wordt, dient de module opnieuw gevolgd te worden.

Neem voor meer informatie contact op met ons Klant Contact Center 088 3300700

Praktische informatie

Tentamenrooster 2016-2017

Meer informatie over de vrijstellingsmogelijkheden

Informatie bezwaarprocedure

 

Examen

Lees meer over de wijze van toetsen op Toetscentra.nl of bekijk ons examenreglement

  • Let op: proeftentamens (in welke vorm dan ook: handgeschreven, gedrukt, digitaal, etc.) zijn uitdrukkelijk NIET toegestaan. De surveillant zal hier nadrukkelijk op toezien.
  • Let op: internettoegang is NIET toegestaan. Als gebruik van internet wordt geconstateerd leidt dit tot directe uitsluiting van het tentamen. De surveillant zal hier nadrukkelijk op toezien.

 

Praktijkopdracht

Als u voldoet aan de eisen voor Professional NEVI 1 én de overige eisen voor Expert - NEVI 2 kunt u ter afronding, uw praktijkopdracht gaan schrijven. Uw praktijkopdracht dient u binnen vier jaar na het behalen van uw eerste resultaat voor Expert - NEVI 2 in te leveren. 

Aanmelden voor de praktijkopdracht kan per e-mail (examens@nevi.nl). Wij controleren dan of u aan alle eisen voldoet. Wanneer dit het geval is melden wij u aan voor dit tentamen en versturen wij tevens een factuur. De benodigde tentameninformatie (handleiding en beoordelingsformat) voor het opstellen van uw praktijkopdracht staat een dag na aanmelding in het LMS.

Meer informatie praktijkopdracht Expert - NEVI 2

NEVI basic

€ 1.880,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.880,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700