Examen Nevi 1

De opleiding Nevi 1 Privaat en Publiek maken gebruik van verschillende examenvormen. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende Nevi diploma. 

Ga je de opleiding starten na 01-01-2020? Dan is het op dit moment nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de betreffende examens. Meer informatie over het inschrijven voor de examens vind je in de online leeromgeving van de bijhorende module. Je krijgt ongeveer 3 weken voor de start van de module toegang tot de online leeromgeving.

Je ontvangt een diploma als:

Je voor alle examens ten minste het cijfer 5,5 hebt behaald
Je de voldoende examenresultaten binnen 4 jaar behaalt
Je voldoet aan de aanwezigheidsplicht bij de modules Persoonlijke effectiviteit - 1 en Onderhandelen

Examenvorm per module

  • Inkoopproces (publiek en privaat) - deel 1: online examen op locatie
  • Inkoopproces (publiek en privaat) - deel 2: online examen op locatie
  • Bedrijfseconomische aspecten: online examen op locatie
  • Onderhandelen: portfolio-opdrachten en online examen op locatie
  • Persoonlijke effectiviteit - 1: portfolio-opdrachten en eindreflectie-opdracht

Voor de module Persoonlijke effectiviteit - 1 en Onderhandelen geldt een aanwezigheidsplicht.

Na ieder voldoende resultaat voor een module volgt een certificaat. Na het behalen van alle examens ontvang je het diploma Nevi 1. 

Praktische informatie

Aanmelden

Aanmelden voor de examens kan via de rode inschrijfknop op deze pagina. Na aanmelding voor een online examen ontvang je per e-mail een link, welke 180 dagen geldig is, waarmee je het examen definitief kunt inplannen. Je bepaalt dan zelf de datum, tijd en plaats.

Online toetsing en inzage

Online toetsing wil zeggen dat je op een door jou gekozen moment examen kunt doen op de door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land. Lees meer over online toetsing en inzage.

Portfolio-opdrachten

Bij de modules Onderhandelen en Persoonlijke effectiviteit - 1 maak je voorafgaand aan de workshops voorbereidende portfolio-opdrachten. Zorg dat je hier op tijd mee begint. 

Reflectieverslag

Bij de module Persoonlijke effectiviteit - 1 vormen de portfolio-opdrachten en de eindreflectie-opdracht samen jouw reflectieverslag. Het reflectieverslag lever je uiterlijk 2 weken na de laatste workshop in. 

Aanwezigheid

Voor de modules Persoonlijke effectiviteit - 1 en Onderhandelen geldt een verplichte aanwezigheid. Je kunt per module één gemiste workshop inhalen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met ons Klant Contact Center: 088 3300700.

Vrijstellingen

Als je een diploma op HBO niveau (of hoger) hebt, bestaat de kans dat je recht hebt op één of meerdere vrijstellingen. Lees meer over de vrijstellingsmogelijkheden.

Examenreglement

Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer.

Klachten en feedback

Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep