Nevi
0
Evenementen

On demand webinar: Inkopen van externe inhuur

Een goede inhuurstrategie en een goed categorieplan voor externe inhuur opzetten? Sprekers van Labor Redimo vertellen hoe je dat kunt doen aan de hand van diverse inhuurmodellen.

Over dit evenement

DATUM
16-3-2021
Tijd
09:15
Plaats
Webinar
LOCATIE
Online

Over dit on demand webinar

De markt van inkoop van externe inhuur is uitdagend. De kosten van externe inhuur vormen een significant aandeel van de totale kosten van elke organisatie. Daarnaast hebben de beschikbaarheid en kwaliteit van (externe) medewerkers een grote impact op de prestaties van jouw organisatie. Ook bepalen de prestaties van je bureaus en externe dienstverleners in grote mate de tevredenheid van de business en het risicoprofiel. Het belang van procurement om de externe inhuur professioneel te organiseren is daarom groot. Slim samenwerken met HR, Finance, Control, IT, Inhurende managers, bureaus, brokers, Managed Service Providers is cruciaal als je de mogelijkheden van de inhuurmarkt optimaal wilt benutten. Zo maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar en huurt jouw organisatie op een professionele manier extern personeel in. 

In dit on demand webinar leer je:

  • Waar zitten de potentiële verbeterpunten in de inhuurketen?
  • Aan welke knoppen kun je draaien?
  • Hoe identificeer je kansen en mogelijkheden, intern en in de keten?
  • En hoe pak je die kansen?

Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het on demand webinar te bekijken.


Over on demand webinars

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt. 

Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren