Nevi
0
Evenementen

On demand Webinar: Guideline voor flexibele contracten

Wil jij weten welke invloed COVID-19 heeft op de huidige contracten en waarom flexibilisering noodzakelijk is? Jeroen van de Rijt geeft ons tijdens dit webinar inzicht welke impact COVID-19 heeft op de huidige contracten.

Over dit evenement

DATUM
24-7-2020
Tijd
13:21 - 00:01
Plaats
Online
LOCATIE
Online

Guideline voor flexibele contracten

Wil jij weten welke invloed COVID-19 heeft op de huidige contracten en waarom flexibilisering noodzakelijk is? Jeroen van de Rijt, Co-Founder van de Best Value Group, geeft ons tijdens dit on demand webinar inzicht welke impact COVID-19 heeft op de huidige contracten.

Raamwerk voor de toekomst

De huidige crisis zet contracten onder druk en zorgt voor een juridisch spel tussen partijen. Welke toegevoegde waarde hebben contracten dan eigenlijk? De nieuwe werkelijkheid vraagt om flexibele contracten. Geen traditionele opdrachtgever- opdrachtnemer relatie meer, maar juist een verhouding waarin de expertise van de leverancier een belangrijke rol speelt. Verder staan partnerschap en de belangen van beide partijen centraal. Dit in tegenstelling tot voorschrijven wat de leverancier moet doen en het op voorhand afschuiven van alle aansprakelijkheid en risico’s. Om flexibel op toekomstige uitdagingen te kunnen inspelen zijn dus ook flexibele contracten van belang. In dit webinar bespreken we een raamwerk voor de toekomst.


In dit on demand webinar leer je:

  • Wat corona ons leert over de werkelijke toegevoegde waarde van contracten
  • Waarom flexibele contracten een goed kunnen idee zijn
  • Een raamwerk voor de toekomst: hoe je flexibele contracten kunt opbouwen.

Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het on demand webinar te bekijken.


Over on demand webinars

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt. 

Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren