Nevi
0
Evenementen

On demand webinar: Business outlook voor de industrie

Hoe ziet de business outlook voor de industrie er in 2020 uit? Je hoort het tijdens dit on demand webinar van sprekers van ABN AMRO en Brainport Industries.

Over dit evenement

DATUM
25-1-2021
Tijd
14:07
Plaats
Webinar
LOCATIE
Online

Business outlook voor de industrie

Hoe ziet de business outlook voor de industrie er in 2020 uit? In dit on demand webinar ontvang je informatie over en een toelichting op de huidige economische ontwikkelingen in de industrie. De ontwikkeling en beweging van de Nevi PMI wordt hierin als een belangrijke factor gezien. Daarnaast bespreken we de kansen die deze tijd bieden voor verdergaande ketensamenwerking.

Economische gevolgen coronacrisis

Inmiddels worden de economische gevolgen van de coronacrisis zichtbaar. We zien vanuit de Nevi PMI een sterke afname van de orders en de omzet, maar dit verschilt sterk per afzetmarkt, sub sector, toeleveringsketen en bedrijf. Sommige bedrijven moeten gaan herstructureren. In het on demand webinar onderbouwen we deze economische ontwikkelingen van het afgelopen tweede kwartaal met cijfers en geven we aan hoe deze de Nederlandse economie, de industrie en inkoop raken en wat de business outlook is voor de rest van 2020.

Kansen met leveranciers

Daarna gaan we in op wat je vanuit inkoop voor jouw organisatie kan doen in deze bizarre tijd. Uit onder andere ons recente onderzoek blijkt dat er een stevige uitdaging maar bovenal ook kans voor bedrijven ligt, om ketens en relaties anders in te richten zodat ze meer robuust, innovatief en daardoor competitief worden/blijven. John Blankendaal, Managing Director Brainport Industries, geeft zijn visie op open sourcing in de keten. Hoe blijf je samen met elkaar competitief in een globale wereld? Ketensamenwerking naar een next level.

In dit on demand webinar leer je:

  • Economische ontwikkelingen
  • Business outlook productiesector
  • Orders, prijzen en levertijden
  • Kansen met toeleveranciers
  • Samenwerking in ketens

Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het webinar te bekijken:


Over on demand webinars

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren