Nevi
0
Evenementen

Nevi Zorgcongres 2022

Tijdens het Nevi Zorgcongres 2022 zullen inspirerende keynotes én initiatieven en praktijkverhalen ideeën geven om zelf een volgende stap te zetten op het gebied van inkoopleiderschap. En natuurlijk kom je in contact met bekenden én onbekenden om zo je netwerk weer eens te zien en te spreken.

Over dit evenement

DATUM
10-2-2022
Tijd
09:00 - 19:00
Plaats
Houten
Locatie
Van der Valk Hotel
Prijs
€399,00 excl. btw
Ledenprijs
€249,00 excl. btw
Beschikbaarheid was het buzzwoord tijdens corona maar voor inkoop was het niets nieuws. De zorg heeft er op allerlei vlakken al langer mee te maken. Bij de beschikbaarheid en de leverbetrouwbaarheid van hulpmiddelen door recalls en safety notifications. Of het tekort aan personeel in alle sectoren en disciplines, logistieke problemen en grondstoffentekorten en schaarste aan medicijnen.

Duurzame gezondheidszorg staat bij heel veel organisaties terecht op de agenda. Duurzaamheid in de zin van CO2 en onze planeet. Maar ook duurzaam in de zin van betaalbaarheid en toegankelijkheid op lange termijn. Door de inzet van E-health/digitalisering. Door regionale samenwerking tussen verschillende zorgsoorten. 

Daarvoor is inkoopleiderschap nodig! Om innovaties over de bühne en verder in je organisatie te krijgen. Om  de juiste leveranciers hiervoor te contracteren. Ook voor jouw (inkoop)leiderschap liggen er kansen!

Bekijk hieronder het programma, de sprekers en nog veel meer.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren