0
Evenementen

Nevi Webinar: De slimste inkoper

Tonii community introduceert de webchallenge: De slimste inkoper!. In samenwerking met Nevi Zuidwest organiseren we in het seizoen 20/21 vier afleveringen van deze challenge. Voorafgaand aan de challenge spreekt Pieter van Dam over onderhandel technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling. 
 

Over dit evenement

DATUM
16-3-2021
Tijd
15:00 - 17:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit Event


We starten dit webinar met de presentatie van Pieter van Dam waar hij ingaat op FBI-technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling. Laat je niet gijzelen door je leverancier! Hoe krijg je als onderhandelaar razendsnel grip op een onderhandling zodat jij aan het stuur zit en jij het gesprek in de juiste richting kan bewegen? 

Pieter van Dam heeft meer dan 20 jaar inkoopervaring, binnen diverse branches maar met name binnen de bouw en binnen de grondstoffenmarkt. Hij onderhandelt dagelijks over grote belangen. De laatste jaren heeft hij zich veel verdiept in verschillende onderhandeling- en beïnvloedingstechnieken en geeft daar ook les in. Niet alleen de theoretische kant daarvan maar ook de zachtere kant zoals de psychologie er achter. 

Na de presentatie van Pieter van Dam gaan we door met de Tonii community webchallenge. Test je kennis op gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement.

 

Programma


15:00 uurAanvang webinar
15:05 uurStart presentatie door Pieter van Dam "Laat je niet gijzelen door je leverancier"
15:45 uur Afronding, tijd voor vragen
AansluitendKorte pauze
16:00 uurStart tonii webchallenge: de slimste inkoper!
17:00 uurEinde programma

Nevi Zuidwest Nederland

Het bestuur van community Zuidwest-Nederland organiseert jaarlijks minimaal 6 inkoopevenementen voor ruim 1.350 leden (waaronder het jaarlijkse event met Hogescholen en de zomer BBQ). Doel: inspireren en verbinden. 

We inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden aan onze leden. We verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar en de sprekers in contact komen.

Tonii Community

De webchallenge wordt georganiseerd door tonii community. In samenwerking met Nevi Zuidwest worden er in het seizoen 20/21 vier afleveringen van deze challenge georganiseerd. De slimste inkoper! wordt georganiseerd in de vorm van een webinar in combinatie met een online 'voting system' (Mentimeter). Via de app (Mentimeter) kun je vervolgens - na invoer van de code van het thema - een antwoord kiezen. Voor je score telt niet alleen of je het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee je dat doet. Wat doorslaggevend kan zijn bij een eventuele gelijke stand na tien ronden.  Klik hier voor meer informatie over de webchallenge.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren