Nevi
0
Evenementen

Nevi Contractmanagementdag

De Nevi Contractmanagementdag is dé jaarlijkse vakdag voor alle professionals in contractmanagement binnen overheid of bedrijfsleven. 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de RIVM bekijken wij op dit moment de mogelijkheden voor het live programma van het Nevi Contractmanagement Festival 2020. Wij zullen je hierover zo snel mogelijk over informeren. 

Update corona - Contractmanagementdag wordt Contractmanagement festival 2020 op 7 - 8 - 9 oktober 2020

Vanwege de vernieuwde richtlijnen rond het coronavirus (COVID-19) heeft Nevi besloten om de Contractmanagementdag van 19 maart te verplaatsen en een meerdaags hybride evenement te organiseren. Het Contractmanagement Festival 2020 vindt plaats op  7 - 8 - 9 oktober 2020. Op 7 oktober is het evenement live te bezoeken voor maximaal 100 bezoekers in de Fabrique, Utrecht. Meer informatie over onze richtlijnen en maatregelen. Het programma is nog onder voorbehoud.


Sfeerimpressie Nevi Contractmanagementdag 2019

Bekijk een impressie van de laatste Nevi Contractmanagementdag of ga naar contractmanagementdag.nl voor meer informatie.

Contractmanagementdag 2019

Over de Nevi Contractmanagementdag

Tijdens de Nevi Contractmanagementdag ontmoeten zo’n 300 contractmanagers elkaar en delen zij hun kennis en ervaring over uiteenlopende onderwerpen en actuele thema’s.

Contractmanagement Festival 2020

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren