0
Evenementen

Highlights aanbestedingsjurisprudentie 2020

De aanbestedingsjurisprudentie in 2020 wordt aan de hand van cijfers en grafieken toegelicht tijdens dit webinar om zo een kort beeld te geven van afgelopen jaar. Ook is er daarbij aandacht voor de meest in het oog springende jurisprudentie van 2020. Tijdens dit webinar krijg je meer inzicht in de leerpunten uit de verschenen jurisprudentie. 

Over dit evenement

DATUM
11-3-2021
Tijd
11:00 - 12:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit Event


Dit webinar schets enerzijds kort een beeld van de aanbestedingsjurisprudentie in 2020 aan de hand van cijfers en grafieken. Gekeken wordt of er vanuit de cijfers rond de rechtszaken trends en ontwikkelingen te zien zijn. Daarnaast wordt een beeld geschetst van de meest in het oog springende jurisprudentie van 2020. Opmerkelijk dit afgelopen jaar was het aantal uitspraken van het Europese Hof van Justitie rondom het onderwerp horizontale samenwerking.

Tijdens het webinar zal dieper ingegaan worden op de leerpunten uit de verschenen jurisprudentie rondom dit onderwerp. Daarmee geeft het webinar o.a. inzicht in de vraag welke (verruimde) mogelijkheden aanbestedende diensten hebben om horizontale samenwerking (als uitzondering op de aanbestedingsplicht) toe te passen en wat de voorwaarden hiervoor zijn.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens dit webinar:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Aanbestedingsjurisprudentie
  • Kennis vergroten rond aanbesteden & horizontale samenwerking
  • Problemen bij aanbestedingen voorkomen
  • InkoopJurisprudent

Programma


11:00 uurAanvang webinar
11:02 uurStart en introductie
11:10 uurPresentatie Aanbestedingsjurisprudentie - 2020 in grote lijnen door Matty van Sloten, Business manager Corvers
11:30 uurPresentatie Leerpunten jurisprudentie - mogelijkheden horizontale samenwerking door Carolien Jobse, aanbestedingsjurist CHvV via Corvers
12:00 uurRuimte voor vragen
12:15 uurEinde

Nevi Publiek

Nevi Publiek staat voor de professionalisering van inkoop in de (semi-)publieke sector. Dit doen we met oog voor het belang van het individu, de organisatie én de maatschappij.

Nevi Publiek brengt inkopers bij elkaar om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook bij de kringbijeenkomsten en de landelijke events van Nevi komt publieke inkoop regelmatig aan bod. Een kwart van de leden van Nevi zijn actief in deze sector maar ook niet-leden vinden elkaar bij Nevi.

Highlights aanbestedingsjurisprudentie 2020

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren