0
Evenementen

Exclusief CPD: Vertrouwen geven en krijgen

Dé basis voor duurzame werkrelaties? Als inkoper wil je graag waarde toevoegen door zoveel mogelijk opportunistisch gedrag van een leverancier uit te sluiten. Is de leverancier wel eerlijk? Kan hij leveren wat hij zegt? En: hoe weet je als inkoper wat je moet vragen om dit goed te kunnen beoordelen?
 

Over dit evenement

DATUM
23-9-2021
Tijd
16:30 - 21:30
Plaats
NIEUWEGEIN
Locatie
NBC
Prijs
€100,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

Vaak wordt de oplossing gezocht in alles zoveel mogelijk vast te willen leggen, te willen beheersen. Maar alle contracten zijn incompleet. Transacties volledig willen beheersen door afdwingbare contracten is niet alleen een hopeloze weg, het levert ook geen plezierige constructieve samenwerking op met de leverancier. Hoe kom je nu tot een duurzame relatie met leveranciers? Hoe kom je constructief in gesprek?
Vanuit haar vakgebied (positieve organisatiepsychologie) verdiept Mirjam zich al een tijd in het belang van vertrouwen durven geven en samenwerken vanuit vertrouwen. Zonder vertrouwen komt geen enkel goed contract tot stand. De interessante vraag is: Wat heb je nodig om de ander jouw vertrouwen (en dat van jouw organisatie) te durven geven? Hoe kom je tot een plezierige werkbare overeenkomst? Welke vragen stel je dan? En wat leg je vast?

In deze bijeenkomst neemt Mirjam je mee in wat er speelt bij vertrouwen durven geven en wat de perceptie van risico en je eigen mindset daarmee van doen heeft. Het maakt veel uit voor de onderlinge sfeer en setting met welke basishouding (mindset) je in een gesprek zit. In de workshop ga je ervaren hoe je dat verschil maakt. Mirjam is niet de expert op inkoop, dat ben jijzelf. Je gaat daarom ook met jouw collega-inkopers in gesprek over oplossingen die beter werken. Na afloop van deze workshop weet je beter hoe je vertrouwen geeft en heb je meer vertrouwen in het creëren van duurzame werkrelaties. Het samenwerken vanuit vertrouwen levert niet alleen duurzamere relaties op, het is ook nog eens een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.     

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Het belang van vertrouwen durven geven
•    Samenwerken vanuit vertrouwen
•    Hoe kom je tot een duurzame relatie met leveranciers?
•    Hoe kom je constructief in gesprek?
•    Hoe kom je tot een plezierig werkbare overeenkomst? 

Programma


16:30 uurOntvangst
17:00 uurDeel I
18:30 uurPauze & lichte maaltijd
19:00 uurDeel II
20:30 uurNetwerkborrel

Aanvullende informatie

Introducees van harte welkom! Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van Nevi kosteloos mee te nemen naar dit event, zodat zij/hij nader kennis kan maken met jouw vakgebied. De introducee kan zichzelf aanmelden op onze site, www.nevi.nl en via evenementen@nevi.nl laten weten met wie zij/hij meekomt. De niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees. 

Routebeschrijving | Parkeren. Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps, adres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein.
De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Bereikbaarheid met het OV. Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292, adres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren