0
Evenementen

CPD: Gedrag en succesvol zijn in het inkoopvak

Wat maakt een inkoper een echte professional? Welke kennis en competenties zijn daarvoor nodig? Uit welke rollen bestaat een inkoopteam? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je op deze Nevi CPD bijeenkomst.

  • Succesvol gedrag als inkoopprofessional
  • Gedrag
  • Competenties
  • Kennis
  • Teams

Over dit evenement

DATUM
17-9-2020
Tijd
17:00 - 21:00
Plaats
NIEUWEGEIN
Locatie
NBC
Prijs
€100,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Na circa 5 jaar werken met de self assessment tool is er inmiddels een goed beeld over de ideale inkoper en welk gedrag maakt een Inkoopprofessional nu succesvol?

Graag nodigen wij jou als ervaren inkoopprofessional uit om jouw gedragsprofiel samen te stellen. We doen dit op basis van een wetenschappelijk gevalideerd meetinstrument en gedragsmodel dat uitgaat van 8 gedragsrollen. Wij vragen je vriendelijk om de self-assessment tool tussen 1 augustus en 4 september (mocht je dit al in februari of maart hebben gedaan dan hoeft dat natuurlijk niet) in te vullen. Na het invullen ontvang je direct jouw persoonlijke gedragsprofiel. In samenwerking met Guus Mannaerts zal vanuit Nevi op basis van de resultaten een discussie worden gestart over succesvol gedrag in verschillende inkooprollen.

Over Guus Mannaerts.
Guus Mannaerts is NIP psycholoog en heeft op basis van praktijk ervaring het zogenoemde gedragsoctogram ontwikkeld. Door gebruik te maken van een set aan vragenlijsten is het mogelijk gewenst gedrag in een specifieke situatie of functie te koppelen aan het voorkeursgedrag van medewerkers. De kloof tussen beide geeft concrete handvatten voor gerichte opleidingstrajecten. In de afgelopen 6 jaar heeft Mannaerts in samenwerking met de Nevi deze gap-analyses uitgevoerd bij een aantal grote nationale en internationale ondernemingen.

CPD: Gedrag en succesvol zijn in het inkoopvak