0
Evenementen

Contractmanagement Festival 2020

Op 7, 8 en 9 oktober 2020 organiseren we voor de 8e keer een congres rondom Contractmanagement.
Inspire – Connect –Develop

Deze keer niet 1 dag maar 3 dagen bomvol inspiratie, kennis en vakgenoten.

Meer informatie volgt snel. 

Update Corona: 12 maart 2020

Vanwege de vernieuwde richtlijnen rond het coronavirus (COVID-19) heeft Nevi besloten om de Contractmanagementdag van 19 maart te verplaatsen en een meerdaags hybride evenement te organiseren. Het Contractmanagement Festival 2020 vindt plaats op  7 - 8 - 9 oktober 2020. Op 7 oktober is het evenement live te bezoeken voor maximaal 100 bezoekers in de Fabrique, Utrecht. Meer informatie over onze richtlijnen en maatregelen

Over de Contractmanagementdag

Dit is het evenement voor álle professionals in contractmanagement binnen de overheid of bedrijfsleven. Inspirerende keynotes en sprekers van de deelsessies nemen je deze drie dagen mee in alle ontwikkelingen binnen contractmanagement. 

Kies jouw programma op maat

Op 8 en 9 oktober bieden wij de mogelijkheid om maximaal 6 virtuele sub-sessies te volgen. Stel zelf jouw ideale individuele programma en track samen. Iedere track behandelt een thema of onderwerp. 

Meer informatie? Ga naar onze congreswebsite.

Prijzen

Nevi Leden
Ben je lid van Nevi en neem je virtueel deel dan betaal je € 99,00. Deze prijs is exclusief btw.
Ben je lid van Nevi en neem je live deel op 7 oktober en virtueel op 8 en 9 oktober dan betaal je € 149,00. Deze prijs is inclusief lunch en drankjes, exclusief btw.

Geen Nevi-lid?
Dan betaal je de prijs van € 249,00 incl. live deelname op 7 oktober of € 199,00 voor de virtuele deelname. Of je kunt natuurlijk ook direct Nevi Member Professional worden. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Contractmanagement Festival 2020