Webinar KZW & tonii community: Never stop growing

In samenwerking met Nevi Kring ZuidWest organiseert tonii community 4 juni 2020 de webinar 'Never stop growing'.

Webinar - 04 Juni 2020 16:00 - 17:15

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Sessie 1: 19 mei
Sessie 2: 4 juni
De sessies zijn los van elkaar te volgen

Het thema van het webevent is 'Never stop growing', ofwel persoonlijke groei dat we vanuit verschillende invalshoeken behandelen. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van je droom, leven naar je levensmotto of een carrière-switch. De eerste sessie vond plaats op 19 mei, maar je kunt nog wel deelnemen aan sessie 2.

De 'line up' met inspirerende sprekers voor de tweede sessie bestaat uit Dennis Storm en Tessa Smits (auteur van het boek 'Failliet, mooier wordt het niet')

Tessa Smits 

Tessa is 'creative manifestor' en gaat zelf uitleggen waar dit precies voor staat. Eén ding staat vast: het raakt direct aan haar talent! Tessa is woonachtig in Spanje en is auteur van het boek 'Failliet, mooier wordt het niet'.

Dennis Storm

Dennis is oud BNN presentator, onder meer van 3opreis. Tegenwoordig leeft Dennis minimalistisch en heeft hij daar een boek over geschreven: 'Weg ermee'. Dennis vertelt op het webinar wat 'het roer om' hem in niet-materialistische zin heeft opgeleverd.

Praktische informatie

Deelname aan de 2-delige webinar is voor Nevi-leden gratis. Niet-leden van Nevi (mensen met een Nevi Basic-account) betalen €15,-. Mensen die lid zijn van tonii community betalen €10,-. Je neemt bij inschrijving automatisch deel aan beide sessies, dus je hoeft je maar één keer in te schrijven. Het is ook mogelijk om aan één sessie deel te nemen.

Aanmelden Nevi-lid

Heb je een Nevi Professional Membership en wil je graag deelnemen aan de webinar? Om ervoor te zorgen dat je gratis deel kunt nemen willen we je allereerst vragen je aan te melden via onderstaande 'Inschrijven'-knop. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail, met daarin een link en een kortingscode, waarmee je je gratis voor dit evenement kunt aanmelden via de website van tonii community. 

Aanmelden niet Nevi-lid

Als je geen Nevi-lid bent, kun je je voor dit evenement aanmelden via de website van tonii community. Deelname aan beide sessies kost je €15,- in totaal. Als je gratis lid wordt van de tonii community ontvang je 1x per maand de tonii community update en krijg je in de welkomstmail een code voor €5,- korting op deelname aan de webinar. Meer informatie vind je op de website van tonii community.   

NEVI basic

€ 15,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.