Van start met de splinternieuwe ISO20400 richtlijn

NEVI Kring Zuidwest ontvangt Karin van IJsselmuide (Voorzitter van normcommissie). Zij geeft, voor iedereen die te maken heeft met duurzaamheid, een toelichting op de werking van de nieuwe ISO 20400 richtlijn. Deze sluit naadloos aan op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Tijdens een workshop krijg je praktische handvatten, waar je de volgende dag mee aan de slag kan.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Voor iedereen die te maken heeft met de uitdaging om de duurzaamheidsstrategie te concretiseren in het inkoopproces
Krijg uit de eerste hand een toelichting op de nieuwe ISO richtlijn
We horen van de voorzitter van deze normcommissie hoe de richtlijn tot stand is gekomen
We oefenen met praktische handvatten en zorgen er dus voor dat je direct met de richtlijn aan de slag kunt!

Na jaren van voorbereiding en internationaal overleg is de nieuwe ISO 20400 richtlijn Maatschappelijk Verantwoord Inkopen gereed en goedgekeurd door de 165 ISO-landen. Inkoop speelt een sleutelrol in het toekomstbestendig(er) maken van organisaties en is de aanjager voor de duurzame wereld van morgen. Hoe verbinden we de duurzame strategie aan de praktijk van inkoop?

Onze kring krijgt op 31 mei een toelichting van Karin van IJsselmuide, de voorzitter van de Nederlandse normcommissie, op het ontstaan en de inhoud van de richtlijn. We oefenen direct met praktische handvatten, om volgende dag aan de slag te kunnen!

Ontvangst met drankje en versnapering vanaf 16.30. Presentatie en praktische oefeningen 17-19 uur.  We sluiten af met een hapje en drankje om voldaan weer huiswaarts te keren.

Praktische informatie

Je BENT VAN HARTE UITGENODIGD OM EEN COLLEGA DIE (nog) GEEN LID IS VAN NEVI (gratis) MEE TE NEMEN NAAR DIT EVENT. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Na het ontvangen van deze e-mail ontvangt deze persoon een bevestiging van inschrijving en is onderstaande €75 niet van toepassing.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.