Samenwerken als voorwaarde voor inkoopsucces

NEVI Kring ZuidWest organiseert samen met studenten van de minor inkoopmanagement: Het jaarlijkse Haagse Inkoopsymposium! Dit keer op 30 januari 2018 met als thema de ‘mutual gain’. Een boeiend programma met keuze uit workshops georganiseerd door studenten van de minor inkoopmanagement.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Een prachtig voorbeeld van Best Pratice voor succesvol samenwerken
Kiezen uit een aantal workshops, verzord door studenten van inkoopminor
Afsluiting van het programma door zeilster Suzanne van Meerten
Volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over mutal gain

Voor menig organisatie is samenwerken met publieke en private partijen de voorwaarde voor inkoopsucces. Immers naast winst is vandaag de dag de maatschappelijke waarde of ‘impact’ van het inkooptraject steeds belangrijker.

Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) neemt u mee door het boeiende programma. Rogier Verbeek van Facilicom en Gerben Rozendaal van het UWV geven een kijkje in de keuken in de totstandkoming van het hybride vested outsource traject met een duidelijke sociale impact. Daarna kunt u kiezen uit een aantal workshops, verzorgd door studenten van inkoopminor. En als bruisende afsluiting van het programma neemt zeilster Suzanne van Meerten ons mee het water op.

Praktische informatie

Het programma start 13:30 uur, vanaf 13:00 uur is mogelijkheid tot inloop. Aanmeldingen lopen via de Haagse Hogeschool. Direct aanmelden kan hier.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.