Procurement Blockchain Masterclass

In deze masterclass van Young Procurement Professionals (YPP) vertelt inkoopadviesbureau Qando over de impact van blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Toepassing blockchain binnen inkoop
Impact blockchain-technologie op inkoopprocessen
Toepassing blockchain-technologie in jouw organisatie
Dinsdag 19 maart van 15.00-19.00 uur in Vught

Blockchain is inmiddels het stadium van hype voorbij. Aan deze technologie wordt al een tijdje een grote toekomst toegedicht. Het blijft echter vaak bij het tekenen van vergezichten en potentiële toepassingen in brede zin. Inkoopadviesbureau Qando volgt de Blockchainontwikkelingen al jaren op de voet. In het werkveld van inkoop is Qando pionier als het gaat om strategie, selectie en implementatie van blockchain-technologie van inkoopprocessen. Quando legt het begrip Blockchain op een begrijpelijke manier uit en vertelt je hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse inkoopvak. Daarnaast komen de kansen van Blockchain voor jouw organisatieen de impact van Blockchain op de wereld van vandaag aan bod.

In deze masterclass voor YPP vertelt Qando over de impact van blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Ook bieden ze een hands-on ervaring met crypto-aankoop en het zelf bedenken van een use case voor de toepassing van blockchain-technologie in jouw organisatie.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op dinsdag 19 maart van 15.00 tot 19.00 uur bij Quando in Vught. Je kunt je aanmelden via de website van YPP.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.