Powerskills 4 Procurement @Hogeschool Rotterdam

Welke powerskills zijn er nodig om wérkelijk het verschil te maken, het maximale resultaat voor de business én een boost aan jouw carrière binnen procurement?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Hogeschool Rotterdam
Powerskills

Op donderdag 7 februari vindt voor de 5e keer hét Rotterdamse Inkoopseminar plaats. Het thema van dit jaar: ‘Powerskills 4 procurement’.  Een uitdagend vraagstuk dat vanuit het wetenschappelijk perspectief zal worden besproken door prof.dr. Holger Schiele, Universiteit Twente. Ir. Jeroen Wegkamp MBA, CPO Nederlandse Spoorwegen geeft vanuit business perspectief een inkijk in de wijze waarop de Nederlandse Spoorwegen hieraan invulling geven.

Key-note speakers: 

  • from Science prof.dr. Holger Schiele (Universiteit Twente)
  • from Practice ir. Jeroen Wegkamp MBA (CPO Nederlandse Spoorwegen)

Daarnaast staan er pitches van de nieuwe generatie inkopers op het programma. Hogeschool Rotterdam biedt vierdejaars studenten een minor inkoopmanagement. Deze minor wordt gevolgd door studenten van logistics management, facility management, technische bedrijfskunde, commerciële economie en Bedrijfskunde MER. Onderdeel van de minor is een consultancyopdracht. Studenten voeren groepsgewijs een opdracht uit voor een opdrachtgever, in de rol van een consultant. Tijdens dit event delen zij hun bevindingen met jou.

Gratis te bezoeken voor leden en niet-leden.

Meld je nu aan!

Praktische informatie

Parkeren Lloydkwartier

In de straten is het betaald parkeren. Let op: in Rotterdam parkeren we met kentekenparkeren. Je voert het kenteken van de auto in bij de parkeerautomaat, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kan je ook gebruik maken van je mobiele telefoon (parkeerapp). Het is NIET mogelijk om met muntgeld te betalen. Ook is er gelegenheid om te parkeren in de overdekte Q-Park Schiecentrale op loopafstand van de STC locatie.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.