Ontbijtsessie: Strategisch CLM - hoe dan?

NEVI Kring Noord organiseert: Wat is de kern van goed strategisch leveranciersmanagement? Wanneer zijn we tevreden? Wat zijn de voordelen? Is het zo eenvoudig als het lijkt? Een belangrijke tool om het effect en de toegevoegde waarde van inkoop te vergroten?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Strategisch leveranciersmanagement
Best Practice van Van Oord
Ontbijten met Jorn Bertens

Zijn dit vragen waar jij ook mee worstelt?

Onder het genot van een heerlijk ontbijt zal Jorn Bertens werkzaam bij van Oord er alles over vertellen. Deze Best Practice van Van Oord biedt ons de mogelijkheid om met u hierover van gedachte te wisselen.
Het doel van deze bijeenkomst is het samenbrengen van de ervaren inkopers of managers om bestaande en nieuwe inkoopkennis met elkaar te delen. Met deze bijeenkomst willen we het inkoopvak met betrekking tot (strategische) leveranciersmanagement naar een nog hoger niveau tillen. Met deze aanpak willen wij een exclusief, zeer aantrekkelijk en sterk inhoudelijke bijeenkomst organiseren. Vergelijkbare organisaties in het noorden van Nederland worden met elkaar in contact gebracht en de samenwerking wordt bevorderd.

Heb je van te voren al vragen waar je graag antwoord op wilt? Je kunt deze alvast mailen naar: kringnoord@nevi.nl, zodat wij dit voor kunnen bereiden.

Praktische informatie

Locatie: Van der Valk Assen (Balkenweg 1, Assen)
Datum: 29 november 2017, van 8.00 tot 11.00 uur

Neem je collega mee!
Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent als dus lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Omdat er beperkt plaats is voor collega’s die geen NEVI Member zijn moet je goedkeuring hebben van het kringbestuur. Het verzoek kan je indienen via kringnoord@nevi.nl. Na goedkeuring kan je collega zich aanmelden een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen lid?
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder het inkoopvakblad Deal!, kost maar 97 euro!! 
Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid!

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.