Onderhandelen met de Roos van Leary

Tijdens de NEVI opleidingen komt de Roos van Leary uitgebreid aan bod, maar wat weet je hier eigenlijk nog van? NEVI Kring ZuidWest organiseert een exclusieve workshop om de kennis weer terug te halen met afsluitend een netwerkdiner. Er is maar plek voor 40 personen.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Gedrag is te voorspellen en onderhandel resultaat dus te beïnvloeden
Inzicht in verscheidene gedragsmogelijkheden en het effect daarvan op anderen
Bewust keuzes maken in actie en reactie
Invloed uitoefenen op wat je zegt, maar ook op hoe je het zegt
Opfrissen van theorie, kennis vergaren, netwerken en diner

NEVI Kring ZuidWest organiseert een workshop over onderhandelen met de Roos van Leary natuurlijk wordt de workshop gegeven door Nielze Bento. De workshop is toegankelijk voor leden met of zonder NEVI opleiding. Let wel: wanneer je zeer recent een training bij NEVI hebt gevolgd waarbij de Roos van Leary behandeld is, heeft de workshop een beperkte relevantie.

Informatie omtrent onderwerp:
Gedrag is te voorspellen. Na veel onderzoek ontdekte de Amerikaanse psycholoog Timothy Leary dat de manier waarop mensen reageren in veel gevallen voorspelbaar is. Bepaald gedrag roept een bepaalde reactie op. De Roos van Leary geeft inzicht om bewust keuzes te maken in actie en reactie. Bij het sturen van gedrag kun je invloed uitoefenen op wat je zegt, maar vooral op hoe je het zegt. De Roos van Leary is een handig model om bij onderhandelen in te zetten om je onderhandelpartner te beïnvloeden.

Na de workshop wordt er een netwerk diner gehouden. Fijn om een keer langer met een aantal personen aan één tafel te zitten.

Let op! Het event heeft een beperkte capaciteit om de dynamiek te behouden tijdens de workshop.

Praktische informatie

Programma:
17.00 Ontvangst met snack
17.30 Start workshop onder leiding van Nielze Bento

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:
- Uitleg Roos van Leary deel 1; Theorie en achtergrond
- Casus inbreng bespreken en casus analyseren
- Uitleg Roos van Leary deel 2; interventies
- Casus 2 met analyse en interventies definiëren

19.30 Netwerk diner
21.00 Einde

Van de deelnemers wordt verwacht dat er een onderhandelingscasus wordt meegenomen om te behandelen aan de hand van de Roos van Leary, daarnaast dient de deelnemer vooraf een roos van Leary gedragstest te doen. Nadere informatie volgt uiterlijk twee weken voor het evenement.

Parkeren bij Novotel is inbegrepen. Novotel is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken, de dichtstbijzijnde metro halte betreft Kralingse Zoom.
Dieet wensen graag vooraf doorgeven via evenementen@nevi.nl

Je bent als lid van NEVI van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. De niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.