Onderhandelen – Increase your skills!

NEVI Kring Oost organiseert: Inkopers zijn gemiddeld 20% van hun tijd bezig zijn met onderhandelen. In die tijd is nog geen rekening gehouden met gesprekken die je intern moet voeren – vaak ook een onderhandeling – en de tijd die je kwijt bent met een goede voorbereiding van die gesprekken. Meer inzicht in jouw manier van onderhandelen is daarmee een belangrijk element van jouw persoonlijk succes.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

‘Die verkoper, die mij en mijn collega’s altijd weet klem te zetten in onderhandelingen, leer ik beter kennen. Ik leer beter te onderhandelen, waardoor ik effectiever onderhandel voor mijn werkgever. Tegelijkertijd blijft de relatie positief’

Onderhandelen is niet voor niets een van de belangrijkste onderdelen van het strategische spel in organisaties. Het is een middel om invloed uit te oefenen en iets van iemand gedaan te krijgen. Door te onderhandelen dwing je respect af en het leidt tot keiharde resultaten. Niet alleen voor je team of voor het belang van de organisatie maar ook voor jezelf.

Daarom wil Kring Oost van NEVI haar leden met de achtergronden van onderhandelen kennis laten maken.

We kiezen voor een bijzondere opzet: je mag een voor jou belangrijke leverancier uitnodigen om aan deze training deel te nemen. Daarmee bereiken we niet alleen een zeer realistische onderhandelingssituatie, je bouwt het contact uit met die partner – want zo zien wij de “andere” kant van de onderhandelingstafel. Aan de orde komen onder andere: de kunst van het voorbereiden, de stappen van het onderhandelingsproces en vooral ook de strategie.

Praktische informatie

Programma:

17.45      Inloop met een hapje en een drankje
18.30      Presentatie Onderhandelen – Increase your skills!
19.15      Praktijk case
20.00      Als ‘oppepper’ Brainfood!
20.15      Terugkoppeling
20.30      Borrel
21.15      Einde

Locatie:
Postillion Hotel – Deventer
Deventerweg 121
Deventer

Neem je collega mee!
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen lid?
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder Deal!, kost maar 97 euro!! 
Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid!

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.