NNIC: Maken soft skills de inkoopprofessional

Aanmelden online is helaas niet (meer) mogelijk. Wil je op de wachtlijst?
Op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt en is het niet meer mogelijk om je online aan te melden. Wel kunnen we je op een wachtlijst zetten en krijg je tijdig bericht. Op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje o.v.v je NEVI nummer naar evenementen@nevi.nl 

Na het succes van NEVI Noord on Tour organiseert NEVI Kring Noord op 11 mei 2017 het Noord Nederlands Inkoop Congres 2017 met als thema: “Soft skills” volgens wikipedia zijn soft skills een verzamelnaam voor de persoonlijke eigenschappen, sociale vaardigheden, communicatieve vaardigheden, persoonlijke gewoonten, en optimisme die kleur geven aan de relaties met anderen.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Onder het motto “theorie kun je leren, gedrag is aangeleerd” legen we dit keer de nadruk op de soft skills van de (inkoop)professional. Veelal zijn we op de hoogte van de nieuwste theorieën, trends en modellen in het inkoopvak. Zijn het hebben van de juiste soft skills de aanjager voor verandering? De centrale vraag tijdens dit congres is wat de nut en noodzaak is van soft skills voor de (inkoop)professional.

Voor dit congres hebben we Ben Tiggelaar gevraagd om inzicht en inspiratie op het gebied soft skills te geven. Ben Tiggelaar, geboren in Veendam, studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2010 promoveerde hij in de economische wetenschappen en bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam op het proefschrift The Core of the Matter. Dit onderzoek betrof de haalbaarheid en effectiviteit van gedragsgerichte interventies in Nederlandse organisaties. Daarnaast is Ben Tiggelaar onder andere bekend van MBA in één dag, columns in het NRC en schreef meerdere management boeken.

Ben Tiggelaar heeft tijdens het Kickstart event van de NEVI op 13 januari jongstleden in Utrecht al laten zien dat hij als geen ander in staat is de vertaling van gedegen gedragswetenschap naar praktische en persoonlijke toepassingen voor inkopend Nederland te maken.

Dit is een unieke kans om op een praktische en snelle wijze inzicht te krijgen in de nut en noodzaak van soft skills. Daarnaast weten we zeker dat je met veel enthousiasme en de nodige handvaten naar huis zult gaan om je (persoonlijke)doelen te verzilveren. Neem ook eens een kijkje op de website van Ben Tiggelaar: http://www.tiggelaar.nl/

Het bestuur van NEVI Kring Noord-Nederland ontvangt u graag om 12.00u voor een kopje koffie en een broodje Het programma van die dag zal starten om 12.30u en duurt tot 17.00u daarna volgt er nog een netwerkborrel (inclusief netwerkborrel).

Sponsoren

Yacht - Number one in connecting professionals
Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Yacht is de organisatie van en voor professionals. Om samen verder te komen. Sluit jij je bij ons aan? www.yacht.nl
AevesBenefit
Hét inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie, en detachering. www.aevesbenefit.com

Het NIC
Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op één plek te vinden als bij Het NIC. We dragen bovendien aantoonbaar bij aan duurzame en innovatieve inkoopoplossingen. De 120 professionals van Het NIC staan klaar voor organisaties in zowel de publieke- als private sector. Met vestigingen in Assen, Amsterdam, Den Dolder, Den Haag, Eindhoven en Zwolle vindt u ons vrijwel altijd in de buurt. Daarnaast heeft u toegang tot ons netwerk van circa 300 freelance interimmers op het gebied van inkoop, facilitair en logistiek. www.hetnic.nl

Praktische informatie

Een gedetailleerd dagprogramma volgt nog!

Voor niet-leden (bijvoorbeeld collega’s) is het ook mogelijk om je aan te melden. Hiervoor rekenen we een bijdrage van slechts €75,- en hopen daarmee ook aan hen de toenemende waarde van het NEVI-lidmaatschap te laten zien. Daarnaast zullen we de komende weken een tweetal golden tickets verloten via de gangbare social media kanalen.

Indien er vragen zijn neem gerust contact op met het bestuur van NEVI via Nevikringnoord@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.