NNIC: Echte Inkoopsamenwerking

Na eerdere succesvolle edities organiseert NEVI Kring Noord ook dit jaar weer het Noord Nederlands Inkoop Congres 2019.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Inkoopsamenwerking: Praktijk en Theorie
Dr. Max Boodie over professionele normen bij inkoopsamenwerking
Een rondleiding over de Johannes Postkazerne bij 43 Gemechaniseerde Brigade
Workshops Inkoopsamenwerking Publiek of Privaat door PlasBossinade
Inkoop en samenwerking bij de Koninklijke Landmacht
Echte inkoopsamenwerking bij de Friese Ziekenhuizen

Noord Nederlands Inkoop Congres 2019: Echte Inkoopsamenwerking!

Na eerdere succesvolle edities organiseert NEVI Kring Noord ook dit jaar weer het Noord Nederlands Inkoop Congres 2019 op donderdag 16 mei. We zijn te gast bij 43 Gemechaniseerde Brigade op de Johannes Post Kazerne in Havelte.

Wordt er binnen jouw organisatie al samen ingekocht? Is inkoopsamenwerking meer dan bundeling van inkoopvolumes? Gaan we de samenwerking aan met de hele keten? Durven we samen te werken met concullega’s? Behouden we bij echte inkoopsamenwerking onze eigen waarden of moeten we die loslaten? Praktijk en theorie overlappen elkaar bij dit Noord Nederlands Inkoopcongres.

Dr. Max Boodie neemt ons mee in de praktische resultaten van zijn onderzoek naar de invloed van professionele normen op inkoopsamenwerking. PlasBossinade verzorgt inspirerende workshops. Schrijf je nu in voor het NNIC 2019 op 16 mei aanstaande.

Programma

Het definitieve programma is als volgt: 

12.00 - 13.00 uur: Ontvangst op de kazerne met een lunch
13.00 - 13.10 uur: Opening door Jeroen Harink - Algemeen Directeur NEVI
13.10 - 13.30 uur: Samenwerken bij de Landmacht / Defensie 
13.30 - 14.15 uur: De invloed van professionele normen op inkoopsamenwerking door Dr. Max Boodie
14.15 - 16:00 uur: Workshop Publiek of Privaat door PlasBossinade en een rondleiding over de Kazerne
16.00 - 16.30 uur: Inkoopsamenwerking bij Friese Ziekenhuizen door Dennis Mostert - Voorzitter Inkoopoverleg Friese Ziekenhuizen a.i.
16.30 - 16.40 uur: Afsluiter door Roland Hovius - voorzitter NEVI Kring Noord-Nederland
16.40 - 17.30 uur: Borrel en netwerken

Presentaties

Praktische informatie

Let op: het NNIC vindt plaats op de Johannes Postkazerne bij 43 Gemechaniseerde Brigade. Dit houdt in dat je zonder geldig paspoort/identiteitsbewijs het terrein niet opkomt. Zorg er dus voor dat je geldige legitimatie bij je hebt.

Over Max Boodie

Max Boodie is ondernemer, investeerder, consultant & supply chain specialist, auteur en wetenschapper. Hij werkte zo’n vijftien jaar bij adviesbureau Berenschot, vanaf 1997 als oprichter en managing director van de inkoopdivisie. Vanaf 2004 gaf hij succesvol leiding aan het door hem opgerichte DPA Supply Chain People waarvan hij 2010 begin zijn aandelen verkocht aan DPA Group N.V. Eind 2011 nam hij afscheid van DPA als lid van de Raad van Bestuur van DPA Group NV. Sindsdien heeft hij gewerkt aan zijn pr oefschrift en geïnvesteerd in verschillende start-ups. Hij is daar in verschillende rollen bij betrokken. Als aandeelhouder op afstand, maar soms ook als betrokken adviseur of bestuurder. Max Boodie schreef verschillende boeken over supply chain benchmarkonderzoeken. In 2014 maakte hij een uitstapje en schreef hij met twee co-auteurs een boek specifiek over inkoop van flexibele arbeid. In juni 2018 verdedigde hij met succes zijn proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Max Boodie Noord Nederlands Inkoop Congres 2019

Over Dennis Mostert

Dennis Mostert is interim Inkoopmanager van de  Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) en neemt ons mee in echte inkoopsamenwerking. IFZ is een formele vereniging met als doel om haar leden vanuit het perspectief van inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen de Friese (ziekenhuis)zorg te ondersteunen bij het maken van de juiste kwalitatieve en financiële keuzes. De vereniging kent leden en clusterleden. De leden zijn: Medisch Centrum Leeuwarden B.V., Tjongerschans B.V., Stichting Antonius Ziekenhuis en Stichting Ziekenhuis Nij Smellinghe. De clusterleden zijn 13 regionale care-instellingen.

Over PlasBossinade

Als toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland biedt PlasBossinade advocaten en notarissen heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor juridische vragen en problemen van organisaties, overheden en instellingen. Dit NNIC verzorgt PlasBossinade workshops.

Noord Nederlands Inkoop Congres

Over de sponsoren

We zijn te gast op de Johannes Postkazerne bij 43 Gemechaniseerde Brigade. Deze militaire eenheid is dankzij zijn (gepantserde) voertuigen over grotere afstanden snel inzetbaar voor gevechts- of vredesoperaties of inzet bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Het embleem van 43 Gemechaniseerde Brigade toont een bizon. De bizon symboliseert de slagkracht van de brigade. Het is een vreedzaam dier maar als je hem kwaad maakt, laat hij zijn enorme kracht zien. De grote, sterke bizon is bovendien snel. Al deze kenmerken zijn terug te vinden bij 43 Gemechaniseerde Brigade. De brigade is snel inzetbaar, maar demonstreert zijn kracht pas als de situatie daar om vraagt.

Noord Nederlands Inkoop Congres 2019

NIC Inkoopprojecten: uw kennis in inkoop, aanbesteden en contractmanagement!
Nergens in Nederland is zoveel kennis & ervaring van inkoop en contractmanagement en de bijbehorende financiële en ICT processen op één plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten, onderdeel van Het NIC. Met passie voor het vak dragen wij bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen. NIC Inkoopprojecten bestaat sinds 1921 en biedt dus meer dan 95 jaar ervaring met inkoop voor de publieke en private sector. Overal staan organisaties voor grote uitdagingen. Meeveranderen met wat de omgeving van overheden en private partijen vraagt, dat zien we als onze opdracht. Onze deskundige medewerkers en specialisten bieden u een kritische sparringpartner van advies tot uitvoering.

YACHT: Number one in connecting professionals
Yacht is de organisatie van en voor professionals. Wij bieden opdrachten die uitdagen bij inspirerende organisaties. Voor tijdelijk of voor vast. Werken via Yacht betekent toegang tot ons netwerk. In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. 

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig, bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid zijn van NEVI (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Over NEVI Kring Noord

NEVI Kring Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de kring waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.

NEVI basic

€ 125,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.