Nieuwjaarsbijeenkomst Kring Oost

Inkopers onder hoogspanning! Graag zien we je voor een rondleiding, een hapje en een drankje bij Royal Smit te Nijmegen!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Korte terugblik afgelopen jaar en vooruitblik 2019
Bedrijfspresentatie Royal Smit Transformers over de uitdagingen van een Engineering to Order bedrijf in de Supply Chain
Netwerken in een inspirerende omgeving onder het genot van een hapje en drankje

Om het jaar 2019 goed te beginnen nodigt NEVI Kring Oost je uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari 2019 bij Royal Smit Transformatoren. Het bedrijf ontwerpt, produceert, test en installeert transformatoren voor klanten over heel de wereld. Omdat iedere klant zijn of haar eigen wensen en eisen heeft, is geen transformator hetzelfde qua rating (MVA/kV) formaat, kleur en vorm. Het hele proces van ontwerp tot productie vindt plaats in de fabriek in Nijmegen. Harald Kremer, Supply Chain Director, vertelt over de uitdagingen van een Engineering to Order bedrijf in de Supply Chain en we krijgen een rondleiding door de fabriek. Uiteraard zal een hapje en drankje niet ontbreken en is er genoeg tijd om met elkaar bij te praten. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, dus meld je nu aan!

17.30 – 18.00 Ontvangst met een buffet
18.15 Korte terugblik afgelopen jaar en vooruitblik 2019 NEVI Kring Oost
18.30 Presentatie Royal Smit Transformatoren door Harald Kremer, Supply Chain Director
19.00 Rondleiding
20.00 - 20.30 Afsluiting met koffie en thee

Praktische informatie

Belangrijk

We willen je vragen je eigen veiligheidsschoenen mee te nemen. Wanneer je deze niet hebt, kun je een paar lenen van Royal Smit.
Het is niet toegestaan foto’s of video opnames te maken van de Transformatoren en/of de medewerkers. Specifieke veiligheidsinstructies worden gedeeld voorafgaande aan de rondleiding.

Na aanmelding verhinderd

Het aantal plaatsen is beperkt. Indien je toch verhinderd bent dan graag tijdig afmelden via evenementen@nevi.nl zodat andere belangstellenden alsnog kunnen deelnemen.

Parkeren

Parkeerinstructies zullen de deelnemers worden toegestuurd per e-mail. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Graag bij opgave aangeven of je een parkeerplek wenst.

Openbaar vervoer

Royal Smit is te bereiken met Bus lijn 8, wat 11 minuten duurt, vanaf het centraal station naar Halte “Muntweg/Wezenlaan”. Wandelen vanaf het centraal station duurt 23 minuten.

Dieetwensen

Indien wij rekening moeten houden met dieetwensen dan kun je dit bij het aanmelden opgeven.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.