Nevi Zorgcongres 2020

Met het thema "Schaarste!, Voor inkopers het paradijs op aarde?" wordt het jaarlijkse congres voor én van de zorg weer zeer interessant. Ons laten inspireren door keynotes en door praktijkverhalen van onze collega’s. En natuurlijk in contact komen met bekenden én onbekenden en zo je netwerk aanhalen, verdiepen en vergroten. Dat is het Nevi Zorgcongres!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Duurzaamheid
MDR
Medicijnen
Samenwerken
Value-based Procurement

De plenaire sprekers houden we nog even voor ons maar onze dagvoorzitter is een oude bekende, op veler verzoek zal Wim Daniëls (Nederlandse schrijver, taalkundige, cabaretier en spreker) ons meenemen door de dag. En de werkgroep geeft een mooie line-up aan praktijkverhalen van onze collega’s en anderen het podium. 

Praktische informatie

Inschrijven kan via de CONGRESWEBSITE

Bij het Nevi Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van Nevi voorrang. Nevi behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren ook al is een bevestiging ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van het congres én van actueel nieuws, terugblikken op evenementen en veel kennisinformatie. Nevi Zorg heeft een eigen maandelijkse nieuwsbrief, aanmelden kan door je hier in te schrijven. Vergeet niet Zorg aan te vinken! 

Meer informatie en inschrijven op de congreswebsite

NEVI basic

€ 399,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 249,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.