NEVI Zorgcongres 2019

Digitalisering in de zorg is niets nieuws, maar niet eerder kwam verdere digitalisering in zo’n golf op ons af als nu. Artificial Intelligence, Robot Proces Automation en Blockchain, de kreten vliegen ons om de oren. En dan gaat het niet alleen om e-Health apps voor de zorg, ook de afdeling Inkoop krijgt legio nieuwe kansen met deze nieuwe technologieën. Maar ICT is complex en de machtspositie die techgiganten hebben neemt alsmaar toe. Hoe gaan wij daarmee om?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Digitalisering
Big Data
eHealth
Data Analytics

Let’s get digital!
Gaan robots voor ons inkopen?

Digitalisering in de zorg is niets nieuws, maar niet eerder kwam verdere digitalisering in zo’n golf op ons af als nu. Artificial Intelligence, Robot Proces Automation en Blockchain, de kreten vliegen ons om de oren. En dan gaat het niet alleen om e-Health apps voor de zorg, ook de afdeling Inkoop krijgt legio nieuwe kansen met deze nieuwe technologieën.

Slimme ICT-oplossingen moeten de zelfredzaamheid en het welzijn van patiënten en ouderen bevorderen. Big data kan de bedrijfsprocessen verbeteren en de kwaliteit van zorg vergroten. Natuurlijk is de rol voor inkoop om de organisatie aan de juiste leveranciers te koppelen. Maar ICT is complex en de machtspositie die techgiganten hebben neemt alsmaar toe. Hoe gaan wij daarmee om?

De werkgroep is druk bezig met het programma van het tweede lustrum en daarom tweedaagse congres. Zet de data 7 en 8 februari 2019 alvast in je agenda!

Dagvoorzitter Wim Daniëls

De line-up is ook dit jaar weer indrukwekkend. Zo zal Wim Daniëls (schrijver, taalkundige en taalvirtuoos) dit keer onze dagvoorzitter zijn.

Praktijkcases van onder ander UMC

Ook de keynotes beloven veel goeds. Zo zal Daan Dohmen, founder van FocusCura en Luscii en Lid Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, aftrappen onder de titel “The sixth sense”. In zijn keynote laat Daan op een inspirerende manier zien hoe de zorgwereld gaat veranderen en hoe je als Inkoper daarmee met hele nieuwe vragen wordt geconfronteerd.

De tweede dag staat Hyleco Nauta, Director eHealth Innovation bij Universitair Medisch Centrum Utrecht, op het programma met “Peronaliseren van de zorg met eHealth en Data Analytics”. De ervaringen van het UMC met deze nieuwe manier van werken, succesfactoren en belangrijke randvoorwaarden zullen besproken worden in de presentatie.

In drie parallelronden zal ingezoomd worden op de praktijk met bij de keynotes aansluitende sessies. En natuurlijk is er veel ruimte om te netwerken, zoals tijdens het dinerbuffet op donderdag!

Benieuwd waarom Jacqueline en Brigitte het NEVI Zorgcongres 2018 bezochten?

Praktische informatie

Data: 7 en 8 februari 2019

Locatie: CORPUS ligt aan de A44 ter hoogte van Leiden (afrit 8)

Willem Einthovenstraat 1
 2342 BH Oegstgeest

Aanmelden

NEVI basic

€ 399,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 249,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.