NEVI Zorgcongres 2018

Met het thema "Mens en technologie, impact in de zorg!" wordt het jaarlijkse congres voor én van de zorg weer interessant. Ons laten inspireren door keynotes en door praktijkverhalen van onze collega’s. En natuurlijk in contact komen met bekenden én onbekenden en zo je netwerk aanhalen, verdiepen en vergroten. Dat is het NEVI Zorgcongres.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Technologische ontwikkelingen
Samenwerking
Value Based Healthcare
Medische hulpmiddelen
Netwerken

De plenaire sprekers zijn bekend (Kees Isendoorn van Gupta en Erik van Raaij van RSM) en Tom van 't Hek is weer onze dagvoorzitter. Ook de sessies zijn bekend, inclusief sprekers van Ziekenhuis Amstelland, Woonzorgconcern IJsselheem en Ziekenhuis De Tjongerschans. En de afsluitende keynote is niemand minder dan Margriet Sitskoorn, hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de universiteit van Tilburg.

Praktische informatie

Je kunt je inschrijven via de congreswebsite.

Het congres wordt georganiseerd door NEVI Zorg. Deze sectie is speciaal voor inkopers in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen en psychiatrische instellingen. Daarmee is het NEVI Zorgcongres oprecht een congres voor en door inkopers in de zorg. 

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van NEVI voorrang. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren ook al is een bevestiging ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van het congres én van actueel nieuws, terugblikken op evenementen en veel kennisinformatie. NEVI Zorg heeft een eigen maandelijkse nieuwsbrief, aanmelden kan door je hier in te schrijven. En vergeet niet Zorg aan te vinken!

NEVI basic

€ 399,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 249,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.