Nevi Webinar: Trends&Ontwikkelingen jurisprudentie

Neemt het aantal aanbestedingsrechtszaken af of juist toe? Welke inkoopopdrachten leiden het vaakst tot een rechtszaak? Wat zijn doorgaans de oorzaken/ problemen die bij aanbestedingen leiden tot een rechtszaak? Via cijfers en grafieken geven wij in dit webinar inzicht in de trends en ontwikkelingen die er de laatste jaren te zien zijn in de aanbestedingsjurisprudentie.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Trends en ontwikkelingen
Aanbestedingsjurisprudentie
Kennis vergroten
Problemen voorkomen
InkoopJurisPrudent Tool

Dit webinar geeft via cijfers en grafieken een beeld van de trends en ontwikkelingen die er de laatste jaren te zien is in de aanbestedingsjurisprudentie. Daarnaast maak je kort kennis met de nieuwe Nevi-Corvers InkoopJurisprudent tool en krijg je inzicht in hoe deze tool jouw organisatie kan helpen om de kennis rondom aanbesteden structureel te vergroten en problemen bij aanbestedingen te voorkomen. 

Spreker

Matty van Sloten is Business manager Corvers Procurement Services B.V.

Praktische informatie

Programma

11.00 Inloggen
11.05 Start
11.15 Presentatie Matty van Sloten over graphics van aanbestedingsjurisprudentie en tool InkoopJurisprudent, Business manager Corvers Procurement Services BV
11.50 Vragen door deelnemers
12.00 Einde

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.