Nevi Webinar: Inkoop digitaliseren in 5 stappen

Digitaliseringsprojecten binnen inkoop mislukken vaak (te duur, te laat en te weinig resultaat). Hoe komt dat en wat zou je beter kunnen doen? Langs 5 essentiële stappen word je meegenomen in succesvol digitaliseren.

Webinar - 14 Juli 2020 13:00 - 14:30

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

De impact van digitalisering op inkoop
Waarom gaan digitaliseringsprojecten binnen inkoop vaak mis?
Wat zijn de succesfactoren voor een geslaagde digitalisering?
Hoe kun je digitalisering versnellen?

Digitalisering van inkoop staat op de agenda van elke CPO die we spreken. Echter geeft het merendeel ook aan dat eerdere digitaliseringsprojecten meestal veel te weinig hebben opgeleverd, te veel geld hebben gekost en veel te lang duurden. In deze sessie leggen we uit welke factoren een rol spelen bij het falen van digitilaseringsprojecten binnen inkoop. Vervolgens vertellen we je onze aanpak om van elk inkoopdigitaliseringproject een succes te maken!

Spreker

Achraf Talhaoui, medeoprichter en managing partner bij Qando, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van inkoopdigitalisering. Al meer dan 10 jaar helpen zij organisaties bij het digitaliseren van inkoop-, contractmanagement en P2P.

Praktische informatie

Programma

12.30 Inloggen

13.00 Start

13.15 Presentatie Achraf Talhaoui, managing partner bij Qando en parttime trainer Ai en Blockchain bij Nevi.  

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.