NEVI Nyenrode Congres 2019

Ook in 2019 presenteert Kring NoordWest het NEVI Nyenrode Congres met als thema 'Innovatieve vervoersconcepten en de rol van Inkoop'. Peugeot, LeasePlan en Rijkswaterstaat vertellen hier meer over.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Innovatieve vervoersconcepten & de rol van Inkoop
Mobility as a service / sharing
Elektrisch rijden
Autonoom rijden

Op woensdagmiddag 11 september 2019 organiseert het bestuur van NEVI Kring NoordWest alweer voor de 13e keer het NEVI Nyenrode Congres met als thema 'Innovatieve vervoersconcepten & de rol van Inkoop'. 

Laat je inspireren door de boeiende verhalen van Peugeot, Leaseplan en Rijkswaterstaat op het gebied van innovatie vervoersconcepten. Dit onder leiding van de dagvoorzitter Ben van der Burg.

Zo zal Maartje van Tongeren, Procurement Director, Member Management Board bij LeasePlan Nederland, ingaan op de bepalende rol van inkopers bij een leasemaatschappij en wat dat betekent wanneer je het kernproduct van je dienstverlening (een auto) opeens elektrisch wordt. Wat gebeurt er dan met je als inkoper?

NEVI Nyenrode Congres 2019 - Sprekers

Kring NoordWest

Van de vijf NEVI kringen is Kring NoordWest de grootste met ongeveer 1.800 leden. Om onze leden de kans te bieden met elkaar in contact te komen, vakinhoudelijke informatie uit te wisselen en kennis te nemen van innovaties op inkoopgebied organiseert het bestuur van Kring NoordWest 6 keer per jaar een bijeenkomst. Naast de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst staat ook vast op het jaarprogramma het NEVI Nyenrode congres en het zeilevent in juni. De resterende drie bijeenkomsten worden georganiseerd op locatie bij een inkooporganisatie.

Over Francesca Gamboni

Francesca Gamboni is in 2016 toegetreden tot PSA Groupe, zij geeft leiding aan het wereldwijde supply chain management. Zij is verantwoordelijk voor de volledige reikwijdte en transformatie van ordermanagement, logistiek en distributieprocessen binnen de PSA Groupe. Francesca heeft meer dan 20 jaar ervaring in supply chain management, waaronder de sectoren Automotive, Pharmaceutical, Oil & Gas, Pulp & Paper, Aerospace, Aluminium en Cosmetic. En heeft met succes belangrijke proceswijzigingen, turnarounds en start-ups in verschillende landen gedreven. Met recht een expert binnen haar vakgebied.

Over Maartje van Tongeren

Maartje van Tongeren (1980) is sinds september 2015 werkzaam bij LeasePlan Nederland. Hiervoor is zij altijd actief geweest in het Procurement vak, Core en Non-Core, zowel lokaal als internationaal. Sinds mei 2019 geeft Maartje als Director Service Delivery met haar focus op leaserijders duidelijk richting aan de servicestrategie van LeasePlan Nederland en de servicepartners, met als doel de béste service beleving voor alle leaserijders en klanten. Maartje zit graag in de drivers seat en vindt daarbij de reis net zo belangrijk als de bestemming. Zij is een fervent concertbezoeker en heeft het programma Top Gear als guilty pleasure.

Over Jessie van der Linden 

Vanuit Rijkswaterstaat staat Jessie van der Linden, Directeur Inkoop en Contractmanagement Grote Projecten en Onderhoud, op het podium. Leidinggeven aan complexe trajecten gaat haar goed af omdat ze in staat is om zowel korte als lange termijn doelstellingen scherp in het oog te houden. Waar ze veel plezier uit haalt is om samen met anderen resultaatgericht zaken op te bouwen en daar waar nodig ook doelgericht te veranderen. Ze vervult graag functies waar ze strategisch kan schakelen, verbinden en resultaten kan boeken. Eerder werkte Jessie o.a. bij de Gemeente Amsterdam en de Provincie Noord-Holland.

Praktische informatie

Het NEVI Nyenrode congres is een perfect event om te netwerken met ieder jaar rond de 300 deelnemers. De doelstelling van Kring NoordWest, 'Inspireren en Verbinden', is op dit congres dan ook volledig van toepassing. Graag tot 11 september! 

Programma

12.00 Inloop met lunch
13.00 Welkomstwoord door voorzitter NEVI Kring NoordWest Ludo Huisman
13:15 Spreker 1
14:00 Spreker 2
14:45 Pauze
15:15 Spreker 3
16:00 Paneldiscussie
17:00 Afsluiting en aanvang borrel
18:00 Einde

Locatie

Universiteit Nyenrode

Straatweg 25, Breukelen, Dr. Albert Heijn gebouw, Pfizer-auditorium

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het landgoed aanwezig.

Breukelen eigen vervoer

Nyenrode Business Universiteit bereik je door op snelweg A2 de afslag Breukelen (nr. 5) te nemen. Volg de borden Breukelen. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neem je de eerste afslag op de rotonde (rechtsaf). Vervolg deze weg tot je rechts het kasteel van Nyenrode ziet. 

Breukelen openbaar vervoer

Neem vanaf station Utrecht Centraal bus 120 richting Amsterdam. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode). Vanuit Amsterdam Centraal Station neem je de trein naar station Breukelen. Daar kan je overstappen op bus 120 richting Maarssen en Utrecht. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode). 

NEVI basic

€ 125,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.