Nevi Meetup: Commodity prijzen: kansen & risico's

Hoe kan het dat een commodity zoals olie voor negatieve prijzen werd aangeboden? Kan dat ook met jouw grondstof gebeuren? Hoe kan ik reageren op beweeglijke markten van grondstofprijzen, zeker in crisistijden?

Webinar - 19 Juni 2020 10:00 - 11:00

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Grondstofprijzen
Risico’s en kansen
Prijsontwikkelingen
Commodity markten
Hedgen

Vraag en aanbod zijn op veel markten redelijk met elkaar in balans. In bepaalde periodes kan dat afwijken, er komt meer of minder vraag maar soms valt juist het aanbod tegen of mee. Dit heeft uiteraard invloed op de prijsontwikkeling. In deze sessie gaan we in op de bewegelijkheid van commodity markten en de kansen maar ook de risico’s die dat met zich meebrengt. Wat kan je daar tegen doen?

Spreker

Richard Cornielje, Co-owner KYOS CCA

Programma

10.00 Inloggen

10.05 Start

10.10 Presentatie Richard Cornielje

10.50 Vragen?

11.00 Demo Nevi-Kyos Commodity tool

Praktische informatie

Nevi Meetup zijn kleine online events via Microsoft Teams. Het maximale aantal deelnemers is 20. Vol is vol. Een dag voor de meetup ontvang je een email met daarin de link naar de online omgeving. Tip Kopieer de link naar het event in een internetbrowser (bijv. Chrome of Edge) buiten je werkomgeving (bijv. Citrix)!  Meer informatie over hoe je kunt deelnemen (ook zonder office 365-account) aan Microsoft Teams vind je hier.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.