Nevi Meetup: Artificial Intelligence & Procurement

Hoe kom je als winnaar uit deze crisis? Digitale oplossingen binnen inkoop bieden kansen, met name AI!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

De impact van AI op inkoop
Wat doen andere bedrijven al met AI voor inkoop?
Met welke AI toepassing kan ik morgen al starten?

Tijdens dit webinar zul je meegenomen worden in de wereld van AI en de impact hiervan op inkoop. Achraf Talhaoui vertelt je over de mogelijkheden op basis van actuele klantcases en case studies. Ook gaan we het hebben over specifieke kansen en toepassingen die jou gaan helpen om goed voorbereid uit de crisis te komen. Met welke AI toepassing kun je morgen al aan de slag?

Spreker

Achraf Talhaoui is medeoprichter en managing partner bij Qando, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van inkoopdigitalisering. Al meer dan 10 jaar helpt Qando organisaties bij het digitaliseren van inkoop-, contractmanagement en P2P. 

Praktische informatie

Nevi Meetup zijn kleine online events via Microsoft Teams. Het maximale aantal deelnemers is 20. Vol is vol. Een dag voor de meetup ontvang je een email met daarin de link naar de online omgeving. Tip Kopieer de link naar het event in een internetbrowser (bijv. Chrome of Edge) buiten je werkomgeving (bijv. Citrix)!  Meer informatie over hoe je kunt deelnemen (ook zonder office 365-account) aan Microsoft Teams vind je hier.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.