NEVI Ledendag

"Let’s fly together" Heb jij ooit wel eens een inkoop evenement gehad onder een aantal imposante vliegtuigen? In het Nationaal Militair Museum in Soest –  zijn topstukken uit de Nederlandse militaire geschiedenis verzameld. We ontmoeten jou daar graag tijdens de NEVI Ledendag op dinsdag 9 oktober 2018.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Exclusief voor NEVI Leden
Dagvoorzitter NEVI hoogleraar Prof. dr. Arjan van Weele
Cases van ABN Amro - Defensie DMO - Evides - KLM - Rijkswaterstaat - Schiphol en meer..
Een unieke locatie: het Nationaal Militair Museum

Deze dag is exclusief en gratis toegankelijk voor álle leden van NEVI. We verwachten op deze dag dan ook honderden inkoopprofessionals: publiek en privaat, van grote en kleine organisaties, studenten, zelfstandige adviseurs, de onderzoekswereld en docenten op ons vakgebied. Met als doel: de gezamenlijke passie voor het inkoopvak te vieren en kijken hoe we dit mooie vak met elkaar naar een nog hoger niveau kunnen tillen. En daarvoor hebben we elkaar - gezien de vele ontwikkelingen op het vakgebied - hard nodig: let's fly together!
 
Met een inspirerend programma, met cases van onder andere KLM, Schiphol, Defensie en Evides is er voor elk wat wils. We hebben korte plenaire en interactieve bijeenkomsten, maar daarnaast veel kleinschalige workshops, learning labs, ronde tafels en stand-up sessies. Tijdens de dag is er voldoende tijd om te netwerken. Laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen! En natuurlijk is er ook ruimte voor een bezoek aan dit indrukwekkende museum. Kortom, een dag om niet te missen! Meld je nu aan.

Interesse als sponsor van dit unieke evenement? Bekijk hier de mogelijke partnerships.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 9 oktober 2018
Tijd: 09.00-18.00
Locatie: Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 3768 MX Soest

Deze bijzondere dag is exclusief voor NEVI leden en gratis te bezoeken. Aanmelden kan via www.neviledendag.nl. Met jouw persoonlijke NEVI nummer en het bij ons bekende e-mailadres. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 088 - 330 07 00.

Nog geen lid? Bekijk het filmpje met de voordelen, word lid en we ontmoeten je graag op de NEVI Ledendag!

NEVI basic

€ 291,30
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.