NEVI Kring Noord: "Stap uit je comfort zone"

Op 17 mei organiseert NEVI kring Noord Nederland een groot evenement in Assen voor alle NEVI leden en andere belangstellenden met als thema ‘Stap uit je comfort zone’.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Gerco Rietveld met Inkoop als volwaardige businessfunctie
Lars Duursma met Laat je overtuigen, maar niet zo maar
Inclusief lunch, pauze met koffie en thee en een afsluitende netwerkborrel

Sponsored by:


Dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Supply Chain Management & Procurement vacatures waarin jij het verschil kan maken vind je via de volgende link: https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/supply-chain-management-procurement

Een event met als sprekers Gerco Rietveld en Lars Duursma. De heer Rietveld is een ervaren strategist, gespecialiseerd in businessgedreven inkoop en het robuust en toekomstvast maken van businessmodellen en strategieën. De heer Duursma is erkend overtuigexpert, coach, debattrainer, gespreksleider en dagvoorzitter bij Debatrix. Hij werd driemaal Nederlands, tweemaal Europees en in 2006 zelfs wereldkampioen debatteren en is auteur van de bestseller “Ik krijg altijd gelijk”.

Gerco Rietveld

Gerco Rietveld is een ervaren strategist, gespecialiseerd in businessgedreven inkoop en het robuust en toekomstvast maken van businessmodellen en strategieën. In een loopbaan van inmiddels ruim 35 jaar heeft Gerco Rietveld een brede ervaring opgedaan met tal van disciplines en organisaties. Eén van de bekende boeken die Rietveld schreef in 2009 was ‘INKOOP een nieuw paradigma’. Sinds juni 2010 is hij onder eigen naam als zelfstandig strategist actief voor een grote verscheidenheid aan organisaties, zowel privaat als publiek. In het verlengde hiervan schreef hij recent het boek ‘Wat bezielt mijn klant!? – Ondernemen in onzekere tijden’.

Tijdens de bijeenkomst in Assen neemt Rietveld ons mee in de inkoop als volwaardige businessfunctie. Veel inkoopafdelingen willen maar al te graag doorgroeien naar een volwaardige businessfunctie. Omdat we meer willen en kunnen dan alleen kosten besparen.
Maar hoe dan? Dat is precies de juiste vraag. De sleutel tot de doorbraak van inkoop bestaat uit de juiste set strategieën om dat doel te bereiken. Die strategieën vormen het hart van jouw inkoop businessplan.

Wil je aan de slag met businessgedreven inkoop? Leer het van Gerco Rietveld zelf in de vierdaagse Masterclass Businessgedreven Inkoop

Bezoek de volgende website voor meer informatie over Gerco Rietveld http://www.gercorietveld.nl/

Lars Duursma

Lars Duursma is erkend overtuigexpert, coach, debattrainer, gespreksleider en dagvoorzitter bij Debatrix. Hij werd driemaal Nederlands, tweemaal Europees en in 2006 zelfs wereldkampioen debatteren. Is auteur van de bestseller ‘Ik krijg altijd gelijk’. Voor het boek ‘De beste toespraken van Barack Obama’ selecteerde hij de toespraken en voorzag hij het van een voor- en nawoord. Voor NRC Handelsblad schrijft Lars regelmatig retorische analyses. Zo analyseerde hij onder meer de Troonrede en de meest besproken speech van 2016: ‘het krachtige pleidooi van Michelle Obama voor Hillary Clinton als president’. Benieuwd? Je vind 100+ analyses van Lars bij publicaties op zijn website.

Duursma neemt ons op 17 mei mee in het thema ‘Stap uit je comfort zone’. Laat je overtuigen, maar niet zo maar. Bij het vergroten van je overtuigingskracht zijn er verschillende technieken en vaardigheden die je daarbij kunnen helpen. Nu is jouw overtuigingskracht vergroot, maar hoe zorg je ervoor dat je sterker in je schoenen staat wanneer iemand jóu als inkoopprofessional probeert te overtuigen?
En iedereen neemt irrationele beslissingen. De meesten van ons willen bijvoorbeeld liever direct 100 euro ontvangen dan 110 euro over een week. Maar waarom is dat eigenlijk?

Bezoek de volgende website voor meer informatie over Lars Duursma https://www.larsduursma.nl/

 

Praktische informatie

Programma
12:00 uur Inloop met lunch
13:00 uur Start programma
17:00 – 18:00 uur Afsluitende netwerkborrel

Je bent als lid van NEVI van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. De niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.”

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.