Meer resultaat met slimme inkoop in het MKB

MKB-Nederland en NEVI hebben de handen in een geslagen en komen met een editie ‘Eerste hulp bij Inkopen’ speciaal voor MKB-ondernemers. Professionele inkoop is van groot belang voor MKB-ondernemers. Door slimme inkoop kan je waarde creëren voor je bedrijf en klanten. Met professionele inkoop creëer je meer resultaat!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Professionele inkoop voor het MKB
Waarde creëren voor uw bedrijf
Slimme inkoop tegen lagere kosten
Productinnovatie
Samenwerking met leveranciers

Je kunt toeleveringsrisico’s verkleinen of de time-to-market verkorten, vaak tegen lagere kosten (dus meer marge), bijdragen aan productinnovatie, samen met leveranciers de schouders zetten onder verduurzaming en zo een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. In deze bijeenkomst nemen Hans Dijkhuis en Marcel Bressers je mee langs alle facetten van Inkopen binnen MKB-ondernemingen. Dat doen zij aan de hand van het boek ‘Eerste hulp bij Inkopen’ speciaal voor MKB-ondernemers

Programma:
8.00 uur              - Opening door Hans Dijkhuis en Marcel Bressers
10.00 uur            - Einde

Praktische informatie

Registratie verloopt via www.esef.nl Registreer gratis als bezoeker aan de ESEF, vakbeurs voor de maakindustrie, en stel zelf je programma met bezoek aan bovenstaand event samen.

NEVI basic

€ 495,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 395,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.