Lancering ISO 20400 Sustainable Procurement

Als schakel in de waardeketen (supply chain), is inkoop de aanjager voor de duurzame wereld van morgen (SDG Goals). ISO 20400 is een nieuwe standaardaanpak en wereldwijd vastgesteld voor het toepassen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. De meerwaarde van de ISO 20400 is dat het op een integrale manier naar duurzaamheid kijkt.

Aanmelden via NEN

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Maatschappelijk verantwoord inkopen
Risicomanagement
MVO - ISO 26000
Inkoopstrategie en -beleid
Inkoopproces

Na jaren van voorbereiding en internationaal overleg wordt de nieuwe richtlijn ISO 20400 Sustainable Procurement feestelijk gelanceerd in Amersfoort. Tijdens dit congres krijgt u onder de inspirerende begeleiding van dagvoorzitter Willem Lageweg (oud-directeur MVO Nederland en MVI-ambassadeur) een goed beeld van wat deze richtlijn precies inhoudt, hoe deze het best ingezet kan worden en hoor je de eerste ervaringen van organisaties die al gestart zijn met de implementatie van ISO 20400 (Gemeente Amsterdam en Philips). De richtlijn wordt overhandigd aan Mariëtte Hamers, SER-voorzitter.

Meer over de richtlijn

Praktische informatie

Voor iedereen te maken heeft met het ontwikkelen van beleid voor of implementatie van MVO:

  • Directeuren
  • MVO-managers
  • Beleidsmakers
  • Inkopers

 

Programma

Een middagprogramma onder leiding van dagvoorzitter Willem Lageweg. met praktijkvoorbeelden vanuit de overheid en industrie én de officiële overhandiging van de richtlijn.

Congresdeelnemers ontvangen 20% korting op de aanschafprijs van de richtlijn (te bestellen via NEN).

Aanmelden via NEN

NEVI basic

€ 129,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 129,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.