KZ: Huidige stand van zaken van inkoop software

Hoe reageren mensen op techniek en wat is de huidige stand van zaken van de systemen die het source to pay proces ondersteunen?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Huidige stand van zaken van inkoop software - Achraf Talhaoui, Qando
Artificial Intelligence - Frank Hermans, Mindlabs
Italiaans diner
Kennissessie en netwerken

Sprekers

Achraf Talhaoui van Qando zijn kijk op de huidige staat van inkoopsoftware met ons delen. Achraf is voor Nevi geen onbekende spreker en staat altijd garant voor een leuke sessie waarbij kennisdelen voorop staat.

MindLabs (wordt gefinancierd door opleidingsinstituten en de regionale overheid) staat voor onderzoek naar hoe mensen reageren op techniek, of hun gedrag n.a.v. ontwikkelingen kan worden voorspeld en in hoeverre menselijk gedrag technische ontwikkeling beïnvloed. Frank Hermans van Mindlabs zal ons meenemen in het onderwerp Artificial Intelligence en de veranderende rol met de leveranciers hierdoor.

Meld je snel aan voor deze leuke avond in een inspirerende omgeving!

Over NEVI Kring Zuid Nederland

NEVI Kring Zuid bestaat uit circa 1500 enthousiaste NEVI-leden die vanuit hun inkoop gerelateerde functies binnen (non)profit organisaties, deel uitmaken van het kennisnetwerk voor inkoop en supply management in Nederland. Het energieke Kringbestuur Zuid voorziet haar leden van een aantrekkelijk jaarprogramma waarin een goede mix wordt geboden tussen praktijk en theorie. We zien je graag bij een van onze bijeenkomsten!

Praktische informatie

Locatie

Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Hier organiseren wij ons kring event. Je bent van harte welkom! Meer weten over deze bijzondere locatie?

Tilburg Lochal
Seats2meet
Burg. Brokxlaan 1000
5041 SG TILBURG

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.